ΠΕΑΛΣ: ΜΗΝΥΜΑ Για την 1η Μάη
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ: ΜΗΝΥΜΑ Για την 1η Μάη


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

1η Μάη

Ημέρα μνήμης, απόδοσης τιμής στους αγώνες των εργαζομένων, στις θυσίες και τις διεκδικήσεις τους.

Ο συμβολισμός της ημέρας αυτής μας υπενθυμίζει ότι οι κρίσεις έχουν διεξόδους αρκεί να αφυπνιστούμε. Εναπόκειται όμως στην κοινωνία και στην υπέρβαση που αυτή κάθε φορά κάνει, γι' αυτό και στις μέρες μας, το μήνυμα της αφύπνισης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η φετινή Πρωτομαγιά μας βρίσκει και πάλι στην ίδια δυσμενή θέση  που έχουμε βρεθεί  τα τελευταία πέντε χρόνια .

Ως εκ τούτου επιτακτική γίνεται η απαίτηση για υπεύθυνες, τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν το κλίμα ανασφάλειας και απογοήτευσης, θα σπάσουν το φαύλο κύκλο της ύφεσης και θα δώσουν λύσεις στα μεγάλα και συσσωρευμένα προβλήματα, αλλά και προοπτική και ελπίδα στον Έλληνα πολίτη.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή , βρισκόμαστε σε κοινή πορεία με όλους τους υπολοίπους εργαζομένους για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο. 

Εκπροσωπώντας τους Αξιωματικούς ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ  καλούμε την κυβέρνηση να διασφαλίσει τα δικαιώματα  και λειτουργία του συνδικαλιστικού μας κινήματος και παράλληλα να αναλάβει τις ευθύνες της με πρωτοβουλίες  που θα ικανοποιούν τα αιτήματα μας για  τα οποία  παρά τις βαρύγδουπες εξαγγελίες και δηλώσεις παραμένουν στη λίστα των "υπό συζήτηση"  .


Συμμετέχουμε ενεργά, ενωτικά, αγωνιστικά στις εκδηλώσεις για την εργατική πρωτομαγιά, υψώνοντας φωνή διαμαρτυρίας, για όλα όσα μας συμβαίνουν, αρνούμενοι να αποδεχτούμε καταστροφικές συνταγές, που με ψευτοεπιχειρήματα, ακυρώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις ετών.


Τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά, τιμούμε τον εργαζόμενο, τιμούμε τον άνθρωπο και διεκδικούμε.

Για το Δ.Σ.

          O Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ           Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια