Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

Ευχές Προέδρου ΠΕΑΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟΥ ΣΠ. στο νεο Προεδρείο και στο ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 05:59

Ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος μεταφέρω στο νέο Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ ΤΣΙΑΝΟ ΠΑΝ. , στο νέο Γ.Γραμματέα κ. ΚΥΡΑΝΗ Κ. . , τον Υπεύθυνο των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων ΚΟΥΖΗ Β. αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ , τις  ευχές του ΔΣ της ΠΕΑΛΣ  , για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβανουν εν μεσω μιας περίοδου που τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λ.Σ, ημέρα με την ημέρα, διογκώνονται, πολλαπλασιάζονται, γίνονται δυσκολότερα και οι λύσεις τους απαιτούν την άμεση και τη βέλτιστη δυνατή προσπάθεια των Σωματείων που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε, το κάθε ένα από την πλευρά του και στο μέτρο που του αναλογεί αλλα και με κοινές διεκδικήσεις ,συσπείρωση και ένωση δυνάμεων.
Επίσης χαιρετίζουμε τη συστράτευση των δυνάμεων τους και την υποστήριξη στο νέο Προεδρείο απο το οποίο προσδοκούμε και ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία.
Επισημαίνουμε ότι θα συμπλεύσουμε, θα επικροτήσουμε και θα στηρίξουμε, αποτελεσματικές ενέργειες για το συμφέρον των στελεχών και του οργανισμού που υπηρετούμε και με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε προσπάθειες για ένα καλύτερο Λιμενικό Σώμα, αντάξιο της ιστορίας του ,και για ένα καλύτερο αύριο των συναδέλφων που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους .
Εξάλλου είναι διαχρονικά δεδομένη η συνδρομή και η συμβολή της ΠΕΑΛΣ προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ
ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια