Φιλοξενία παιδιών προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, στις Παιδικές Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, για το έτος 2019
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιλοξενία παιδιών προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, στις Παιδικές Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, για το έτος 2019


ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

Α΄ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

            Κάθε κατασκηνωτής θα πρέπει να φέρει μαζί του:
            α)  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ: Μαξιλάρι με δύο (02) μαξιλαροθήκες, σεντόνια, πετσέτες, πιζάμες,  εσώρουχα, μαγιό, πετσέτα θαλάσσης, παντόφλες θαλάσσης, μακρυμάνικη μπλούζα – ζακέτα, δύο (02) ζευγάρια παπούτσια (εκ των οποίων το ένα (01) υποχρεωτικώς αθλητικά),  αθλητική περιβολή (φόρμα – κοντό παντελόνι), το ατομικό βιβλιάριο υγείας, κάρτα εμβολίων, πιστοποιητικό καλής υγείας, είδη καθαριότητας, λοιπά ατομικά είδη και τέλος ένα (01) σάκο για την τοποθέτηση των χρησιμοποιηθέντων ρούχων.
            β)  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ:  Μουσικά όργανα, εργαλεία χειροτεχνίας, ζωγραφικής και βιβλία μορφωτικού περιεχομένου.
            Δ Ε Ν  Ε Π Ι Τ Ρ Ε Π Ο Ν Τ Α Ι :  Οι κολυμβητικές μάσκες, μαχαίρια, σουγιάδες, ψαλίδια, περιοδικά και βιβλία ακατάλληλου περιεχομένου. Ακόμα δεν ενδείκνυται να φέρουν μαζί τους μεγάλα χρηματικά ποσά, τιμαλφή - κοσμήματα, παιχνίδια, κινητά τηλέφωνα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές - tablet - ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.λπ., μεγάλης αξίας, αποκλειόμενης τυχόν ευθύνης της Κατασκήνωσης σε περίπτωση απώλειας, φθοράς ή ζημίας.

Β΄  ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

α)  Τις Α΄ και Β΄ κατασκηνωτικές περιόδους το επισκεπτήριο θα επιτρέπεται κατά τις ημέρες Τετάρτη και Κυριακή και ώρες 17:00 - 20:00, ενώ τις Γ΄ και Δ΄ κατασκηνωτικές περιόδους μόνο την Κυριακή τις ίδιες ώρες.
β) Τις λοιπές ημέρες και ώρες ΔΕΝ θα επιτρέπεται το επισκεπτήριο. Κατ’ εξαίρεση δύναται να επιτραπεί το επισκεπτήριο μόνο σε περίπτωση ανάγκης και κατόπιν προηγηθείσας τηλεφωνικής επικοινωνίας, αφού εκτιμηθεί  αναλόγως και αποφασιστεί από το Διευθυντή ή τον Αρχηγό των Παιδικών Εξοχών.
γ)  Το τηλέφωνο που θα εξυπηρετεί τους γονείς για επικοινωνία με τους κατασκηνωτές είναι το 22940-93511. Η τηλεφωνική επικοινωνία θα γίνεται ΜΟΝΟ κατά τις ώρες 17.30 - 20.00. 
δ)  Η καθαριότητα και ο σεβασμός του περιβάλλοντος χώρου και η τήρηση του προγράμματος λειτουργίας των Παιδικών Εξοχών αποτελεί μέλημα όχι μόνο των κατασκηνωτών και του προσωπικού, αλλά και των επισκεπτών.
ε)  Η είσοδος στους κοιτώνες φιλοξενίας των κατασκηνωτών επιτρέπεται αποκλειστικά στους γονείς ή κηδεμόνες κατά τις ώρες του επισκεπτηρίου, αποφεύγοντας κάθε ενέργεια, παρέμβαση κ.λπ. εντός αυτών, έχοντας πάντοτε υπόψη ότι οι χώροι χρησιμοποιούνται και από άλλα παιδιά.
στ) Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση στους κοιτώνες των κατασκηνωτών τροφίμων, τα οποία δε βρίσκονται σε τυποποιημένη συσκευασία.
ζ)  Τα Στελέχη ή οι κατασκηνωτές που, ύστερα από γνωμάτευση του Ιατρού της κατασκήνωσης, δε θα πρέπει να παραμείνουν πλέον σε αυτήν για λόγους υγείας, αποχωρούν άμεσα και παραλαμβάνονται από τους γονείς ή κηδεμόνες τους ειδοποιούμενοι προς τούτο από το προσωπικό των Παιδικών Εξοχών και κατ’ εντολή του Διευθυντή ή του Αρχηγού.
η) Στελέχη ή κατασκηνωτές που επιδεικνύουν ανάρμοστη και κακή συμπεριφορά θα αποχωρούν άμεσα από την Κατασκήνωση και θα παραλαμβάνονται από τους γονείς ή κηδεμόνες τους, με απόφαση του Διευθυντή ή του Αρχηγού των Παιδικών Εξοχών, ειδοποιούμενοι προς τούτο από το επιφορτισμένο σχετικά προσωπικό.
Επισημαίνεται ότι οι γονείς των παιδιών, όταν ειδοποιηθούν για την παραλαβή των παιδιών τους για τους ανωτέρω υπό στοιχεία (ζ-η) λόγους, υποχρεούνται να προσέρχονται το συντομότερο δυνατό στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης και να λαμβάνουν γνώση από το υπεύθυνο προς τούτο προσωπικό.
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Ι Δ Ρ Υ Μ Α
" ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ "
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ
                        ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια