Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

ΠΕΑΛΣ: Δημοσιεύθηκε το π.δ. 55/2019 περί τροποποίησης του π.δ. 81/2012 για την επιλογή Υπαρχηγών ΛΣ από τους Υποναυάρχους και Αρχιπλοιάρχους ΛΣ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 09:40

Αριθμ.Πρωτ.: Φ.100/A/92/19

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε το π.δ. 55/2019 (ΦΕΚ 93Α) περί τροποποίησης του π.δ. 81/2012 σύμφωνα με το οποίο η παράγραφος 3 του άρθρου 14 του π.δ. 81/2012 «Ιεραρχία, προαγωγές, μετατάξεις, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.» (Α΄139), αντικαθίσταται ως ακολούθως:

«Η παράγραφος 3 του άρθρου 14 του π.δ. 81/2012 «Ιεραρχία, προαγωγές, μετατάξεις, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.» (Α΄139), αντικαθίσταται ως ακολούθως: «Όταν κενώνονται οι θέσεις των Υπαρχηγών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το Ανώτατο Συμβούλιο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με ευρύτερη σύνθεση, αποφασίζει ποιοί από τους εν ενεργεία κατά τον χρόνο επιλογής, Υποναυάρχους ή Αρχιπλοιάρχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της πρώτης παραγράφου, είναι ικανοί για την πλήρωση των θέσεων αυτών. Σε περίπτωση που επιλεγεί Υποναύαρχος ως Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προάγεται αυτοδικαίως στον βαθμό του Αντιναυάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Σε περίπτωση που επιλεγεί Αρχιπλοίαρχος ως Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προάγεται στον βαθμό του Υποναυάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συμπλήρωση έξι μηνών στο βαθμό αυτόν, προάγεται αυτοδικαίως στον βαθμό του Αντιναυάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Οι αρχαιότεροι των επιλεγέντων θεωρούνται ως «ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους» και εγγράφονται στους οικείους πίνακες. 

Η ισχύς του παρόντος διατάγματος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.»

Για το Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ      Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια