Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

ΠΕΑΛΣ: Η απάντησή μας στην απάντηση του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσου Κουράκη για την αντίδραση της ΠΕΑΛΣ αναφορικά με την αρχική του δήλωση περί στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εν δυνάμει δολοφόνων

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 10:13


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 


Πειραιάς, 05-07-2019 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/107/2019

Το δελτίο τύπου - απάντηση του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Τάσου Κουράκη στην ανακοίνωσή μας με τίτλο "Το να μας αποκαλούν εν δυνάμει δολοφόνους επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε σε διασώστες αποτελεί μεγίστη προσβολή και αθλιότητα" δεν μας ικανοποιεί και δεν είναι αποδεκτό καθώς διαπιστώνουμε ότι εμμένει στην τραγική, αρχική τοποθέτησή του.

Αν εκείνος γνωρίζει εντολές των εκάστοτε Κυβερνήσεων, οι οποίες οδηγούσαν σε απώλειες ανθρώπινων ζωών, όφειλε να πράξει τα δέοντα, τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και προς την δικαιοσύνη. 

Αν πιστεύει ότι οι εντολές των εκάστοτε Κυβερνήσεων επέφεραν απώλειες ζωών και τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκτελούσαν αυτές, παρότι οδηγούσαν σε τραγικά αποτελέσματα, πλανάται πλάνην οικτράν.

Το ζήτημα για την ΠΕΑΛΣ, ως οφείλουμε, παραμένει ανοιχτό, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Σε κάθε περίπτωση, για ένα τέτοιο ζήτημα, που δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο, θα αναμέναμε μια απάντηση, πέραν του κ. Κουράκη, και σε ανώτερο επίπεδο της σημερινής Κυβέρνησης.

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ       Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 


Παραθέτουμε την απάντηση του κ. Κουράκη.

Απάντηση του Τάσου Κουράκη, υποψήφιου βουλευτή  Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

 Δεν θα ανέμενα ποτέ τα επαινετικά σχόλια που απηύθυνα κατά την επίσκεψή μου στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη Θεσσαλονίκη, για την προσφορά και την αυτοθυσία τους στη διάσωση των μεταναστών στη θάλασσα να εκληφθούν ως περιφρόνηση της  προσπάθειάς τους.

Το γεγονός ότι πριν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι εντολές που είχε το ΛΣ από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, δυστυχώς οδηγούσε σε απώλειες ανθρώπινων ζωών, χωρίς καμία ευθύνη των στελεχών του ΛΣ, δεν αφορά ούτε το αξιόμαχο, ούτε τον ανθρωπισμό των γυναικών και των ανδρών του ΛΣ. Αφορά αποκλειστικά την πολιτική των κυβερνήσεων των κλειστών συνόρων με τις γνωστές τραγικές καταστάσεις.

 Τάσος Κουράκης

Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη 4.7.2019​Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια