Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

ΠΕΑΛΣ : κ. Υπουργέ, οι προγραμματικές δηλώσεις και η ιστορική ξεκάθαρη αναφορά στο ΛΣ και στα στελέχη του ΛΣ, αποδεικνύουν το σεβασμό στο ΛΣ, τα στελέχη του ΛΣ αλλά και τη ναυτιλία και αυτό μας τιμά αλλά και σας τιμά

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:05


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΛΣ)


Πειραιάς, 24-07-2019

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Α/152/2019

ΠΡΟΣ: 

Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
κ. Γιάννη ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ 

ΚΟΙΝ:
Γρ. Αξιότιμου Πρωθυπουργού 
κ. Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Κύριε Yπουργέ,

Με αφορμή την  ομιλία σας, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης, σας εκφράζουμε την ικανοποίησή μας αναφορικά με την στρατηγική, τους στόχους και τις βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο κρίσιμο και πολυσχιδές χαρτοφυλάκιό του, που περιλαμβάνει το σχέδιό σας για το Λιμενικό Σώμα και τον κρίσιμο ρόλο του στη ναυτιλία και την ασφάλεια, τη ναυτιλία, στο σύνολό της, και τη ναυτική εκπαίδευση, την πολιτική για τα λιμάνια, την ακτοπλοΐα, το θαλάσσιο τουρισμό και τη νησιωτική πολιτική. 

Παράλληλα, εκπροσωπώντας τους Αξιωματικούς ΛΣ και τα στελέχη ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ. όλων των βαθμίδων, ως Αξιωματικοί ΛΣ αλλά και ως Αξιωματικοί Διοικούντες το ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ., σας εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την αναφορά στο Ναό της Δημοκρατίας, τη Βουλή, της συμπλήρωσης τον Μάρτιο του 2019, 100 ετών προσφοράς του Λιμενικού Σώματος στον τόπο και για την ιστορική τοποθέτηση ότι το Λιμενικό Σώμα δεν ανήκει στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είναι το ίδιο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είναι ο άοκνος στυλοβάτης των προσπαθειών του σε κάθε τομέα αρμοδιότητάς του.

Την παραπάνω αναφορά για το ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ. και τα στελέχη του, θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε δικαίωση, θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε κατάκτηση, εμείς όμως την χαρακτηρίζουμε ως αυτονόητη, λογική προσέγγιση, πρωτοβουλία, απόφαση και επαναφορά στην κανονικότητα, στο ρόλο του ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ. και στον σκοπό ίδρυσης του, αλλά και απόδοση τιμής στα έμπειρα και ικανά στελέχη του, που αποτελούν τον άοκνο στυλοβάτη του σε κάθε τομέα αρμοδιότητάς του και στον σύνθετο χειρισμό των σύγχρονων ναυτιλιακών προκλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΠΕΑΛΣ σεβόμενη τον αυτοτελή χαρακτήρα της, την αυτονομία της, τα μέλη της, την ιστορία του Λιμενικού Σώματος, τον στρατιωτικό χαρακτήρα, τη δομή, τα έθιμα, τις αξίες, τις αρχές και τις παραδόσεις του ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ., την κοινωνική προσφορά του Σώματος, την προσφορά του στη ναυτιλία αλλά και το διεκδικητικό της πλαίσιο, θα σταθεί συμπαραστάτης σε κάθε πρωτοβουλία για την επιτυχία της νέας αυτής προσπάθειας, της νέας πολιτικής ηγεσίας του ΥΝΑΝΠ και της νέας Κυβέρνησης, στην επίτευξη των στόχων που θέσατε αλλά και κάθε άλλης πρωτοβουλίας σας επ’ ωφελεία των στελεχών ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ., του Λιμενικού Σώματος, της ασφάλειας, της ναυτιλίας και των πολιτών και της χώρας.

Οι προγραμματικές δηλώσεις και η ιστορική ξεκάθαρη αναφορά στο ΛΣ και στα στελέχη του ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ. αποδεικνύουν το σεβασμό σας στο ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ., στα στελέχη του, αλλά και στη ναυτιλία, και αυτό μας τιμά αλλά και σας τιμά.

Σας συγχαίρουμε.


Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ       Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια