Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

ΠΕΑΛΣ: Συνάντηση Προέδρου ΠΕΑΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟΥ Σ. με τον Τομεάρχη Ναυτιλίας και υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου ΝΔ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 16:41

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Πειραιάς, 05-07-2019 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/108/2019

Κλείνοντας σήμερα τον κύκλο μιας σειράς πρωτοβουλιών του Προεδρείου της ΠΕΑΛΣ, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, προκειμένου να αναδείξει ζητήματα που αφορούν το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, τους Αξιωματικούς Λ.Σ. που εκπροσωπούμε και τους υφισταμένους μας Υπαξιωματικούς και Λιμενοφύλακες και μετά από σειρά συναντήσεων με υποψήφιους βουλευτές, πραγματοποιήσαμε σήμερα την τελευταία μας συνάντηση με τον Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αναφερθήκαμε στα προβλήματα των στελεχών Λ.Σ. και του Οργανισμού που υπηρετούμε τα οποία δεν επιλύθηκαν, στις προτάσεις μας σύμφωνα με το διεκδικητικό πλαίσιό μας, σε άλλα  θεσμικά κυρίως ζητηματα αλλά και επί των διορθωτικών και όχι μόνο νομοθετικών παρεμβάσεων που κατά την άποψή μας απαιτούνται.

Ο κ. Πλακιωτάκης, αφού μας άκουσε προσεκτικά, απο την πλευρά του εξήρε την προσφορά και το έργο των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δραττόμενος της ευκαιρίας, δήλωσε οτι τόσο ο ίδιος όσο και η Νέα Δημοκρατία καταδικάζουν την απαράδεκτη και προσβλητική δις τοποθέτηση του υποψηφίου βουλευτή κ. Κουράκη περί στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εν δυνάμει δολοφόνων.

Τέλος, τόνισε οτι πέραν του οτι είναι γνώστης των ζητημάτων, αποτελεί κοινό μας στόχο η επίλυση τους όπως και η αναβάθμιση της ναυτιλίας, του Λιμενικού Σώματος και των στελεχών του.


Για το Δ.Σ. 
          Ο Πρόεδρος             Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ        Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια