Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

Συγχαρητήρια Προέδρου ΠΕΑΛΣ κ. Πασσάκου στον νέο Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη και ευχές για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 20:35

Την Παρασκευή 05-07-2019 επισκέφθηκα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης τον Τομεάρχη Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιο τότε βουλευτή Λασιθίου, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέξαμε να κλείσουμε τον κύκλο των συναντήσεών μας, στο πλαίσιο των βουλευτικών εκλογών, με τον κ. Πλακιωτάκη και αυτό γιατί με την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα, αυτά τα τέσσερα χρόνια, βρισκόταν έμπρακτα δίπλα στο Λιμενικό Σώμα, δίπλα στα στελέχη του, δίπλα στην ΠΕΑΛΣ.

Σήμερα, φαίνεται οτι αυτός ο κύκλος ήταν γραπτό να μην κλείσει. 

Η επιλογή του Πρωθυπουργού να αναθέσει το τιμόνι του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Λιμενικού Σώματος σε έναν Υπουργό όπως ο κ. Πλακιωτάκης, με γνώσεις, εμπειρία και μεγάλη προσφορά στα ζητήματα της ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος, μας δίνει ελπίδα, προοπτική και ασφάλεια για το μέλλον και μας ικανοποιεί.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Πλακιωτάκη και εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, λαμβάνομένων υπόψη των εκκρεμοτήτων και των άλυτων ζητημάτων σε όλα τα επίπεδα, που δυστυχώς θα παραλάβει απο τους προκατόχους του, και δηλώνω οτι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστατες για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, που δεν είναι άλλος απο την αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος και της ναυτιλίας, ενός σημαντικού πυλώνα της οικονομιίας, και την επιστροφή των στελεχών Λ.Σ. στην κανονικότητα της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας, της υπηρεσιακής τους υπόστασης και του αξιώματος που φέρουν τα στελέχη όλων των βαθμίδων.


Χανιά, 08-07-2019
Ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. (ΠΕΑΛΣ)
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια