Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

ΠΕΑΛΣ: Το να μας αποκαλούν εν δυνάμει δολοφόνους επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε σε διασώστες αποτελεί μεγίστη προσβολή και αθλιότητα

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:20

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 


Πειραιάς, 04-07-2019 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/106/2019

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε  ότι κατά την επίσκεψη ομάδας υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στο Κ.Λ. Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής κ. Τάσος Κουράκης, παρουσία των κ.κ. Παρασκευόπουλου και Παυλίδη, απευθυνόμενος προς τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα αποκάλεσε “εν δυνάμει δολοφόνους” επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, που επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έγιναν διασώστες. Συνεχίζοντας τόνισε ότι η διαφαινόμενη αλλαγή της Κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα οδηγήσει τα στελέχη και πάλι στην προ εποχή ΣΥΡΙΖΑ των εν δυνάμει δολοφόνων.  

Δυστυχώς παρόμοια δήλωση - τοποθέτηση υπήρξε και το 2015 του τότε υποψηφίου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη, για την οποία η ΠΕΑΛΣ είχε απαντήσει σχετικά.

Ευτυχώς για εμάς, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου,  εν αναμονή του αποτελέσματος αυτών, αλλά και μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, αποκαλύπτεται σε ποια κατηγορία μας εντάσσουν ως Οργανισμό και ως στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μετά τα παραπάνω, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ εκλαμβάνει την δήλωση αυτή ως μεγίστη προσβολή και αθλιότητα για τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., τα όποια νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται εγκαταλελειμμένοι από την πολιτεία για να ανταπεξέλθουν στην υψηλή αποστολή τους διασώζοντας καθημερινά  χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Καλούμε άμεσα τόσο τους παραπάνω υποψήφιους να ανακαλέσουν άμεσα τα όσα υποστήριξαν για τα στελέχη μας, ταυτόχρονα δε καλούμε και τον πολιτικό σχηματισμό που εκπροσωπούν να πάρει θέση. Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές είναι χρήσιμο όλοι να γνωρίζουμε τι πραγματικά πιστεύει έκαστος για το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του.

ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

Ευελπιστούμε η εν λόγω παρέμβασή μας να αποτελεί την τελευταία πράξη του δράματος που ζήσαμε ως Οργανισμός και ως στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αυτά τα πέντε χρόνια.

Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ      Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια