Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ προς ΠΑΘ 080: Tα πληρωματα των ΠΛΣ δεν έχουν τύχει του ανάλογου της προσφοράς τους σεβασμού από την πολιτεία και δυστυχώς και από το ΛΣ κυρίως την τελευταία 4ετια .

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 08:25


Στο πλαίσιο  της επίσκεψης στα Χανιά του Α' Μηχανικού του Π.Α.Θ Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Ο80 "ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ" ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΛΣ ΠΕΡΑΜΕΡΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ έτυχα της μεγάλης τιμής με το να μου απονεμηθεί ο Θυρεός του Π.Α.Θ Ο80.  
Ως Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ , σε τηλεφωνική επικοινωνία,  ευχαρίστησα τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα του Π.Α.Θ Ο80 τόσο για την ξεχωριστή για εμένα  τιμή να μου απονεμηθεί ο Θυρεός του Π.Α.Θ Ο80 όσο και για τη προσφορά τους ,στο πλαίσιο των αστυνομικών τους καθηκόντών και της έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα .
 Τόνισα δε , ότι δυστυχώς πάρα τις προσπάθειες μας ως ΠΕΑΛΣ,  δεν έχουν τύχει του ανάλογου της προσφοράς τους  σεβασμού από την πολιτεία και δυστυχώς και από το ΛΣ κυρίως την τελευταία 4ετια και ως προς αυτό έχει γίνει ήδη μια πρώτη συζήτηση με το νέο Υπουργό ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ι. στον οποίο καταθέσαμε τους προβληματισμούς μας και τις προτάσεις μας για την αναγνώριση του έργου τους σε θεσμικό και οικονομικό επίπεδο  , την ενίσχυση  της οργανικής τους δύναμης  , την ορθολογική τους  επιχειρησιακή δράση ώστε να εκλείψει το φαινόμενο των άσκοπων και συγχρόνων αποστολών όλων των ΠΑΘ . Ενημέρωσα οτι για την εκπλήρωση των παραπάνω στόχων η ΠΕΑΛΣ έχει προτείνει  την μόνιμη τοποθέτηση των 4 νέων σκαφών του ΛΣ στις δύσκολες περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου .
Στον Α' Μηχανικό του Π.Α.Θ Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Ο80 "ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ" ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΛΣ ΠΕΡΑΜΕΡΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ευχήθηκα σύντομα να φέρει  το βαθμό του Αντιπλοιάρχου ΛΣ που κατά την άποψη της ΠΕΑΛΣ όπως από την πρώτη στιγμή πριν σχεδόν 4 χρόνια  είχαμε τοποθετηθεί και επιβεβαιωθήκαμε επ αυτού , αδίκως δεν φέρει .
Εκ μέρους της ΠΕΑΛΣ  έγινε επίδοση του θυρεού της ΠΕΑΛΣ στο ΠΑΘ 080.
Εύχομαι καλές θάλασσες και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους σε όλα τα πληρώματα των πλωτών επιχειρησιακών μέσων του ΛΣ .
06-08-2019
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ 
ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπ.

 Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια