Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΑΕΝ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ,ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΑΕΝ ...

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 07:37


ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΑΕΝ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ  ,ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΑΕΝ ...

2 σχόλια:
Write σχόλια
 1. Φαίνεται ότι λύθηκαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που μας απασχολούν και τώρα ήρθε η ώρα να λυθούν και άλλα ζητήματα όπως αυτά των κατοικιών των ΑΕΝ .
  Ούτε λόγος για τις εγκαταλελειμμένες οικίες που υπάρχουν σε λιμεναρχεία , ούτε λόγος για τη χρησιμοποίηση των οικιών σε λιμεναρχεία ως γραφεία -αποθήκες , ούτε λόγος για την πλήρη αδιαφορία σε ζητήματα διοικητικής μέριμνας , ούτε λόγος για τη στέγαση σε οικίες του προσωπικού και για τις άθλιες κτιριακές υποδομές πολλών λιμενικών αρχών , ούτε λόγος για την αδιαφορία ή άρνηση σε αναφορές φιλοξενίας όπου αυτό είναι εφικτό των στελεχών ΛΣ ούτε καν στο πλαίσιο της διακλαδικότητας μεταξύ ΣΑ και ΕΔ .

  Αλλά έτσι είναι , όταν κάποιος πρόλαβε να πάρει την προκαταβολή του εφάπαξ που πριν λίγα χρόνια έδινε το ΜΤΝ , υπηρέτησε ως προξενικός , φιλοξενήθηκε σε οικίες όπου κι αν υπηρέτησε , πήρε το βοήθημα τέκνων , και φτάνει προς το τέλος της καριέρας του δηλαδή στο εφάπαξ.....το μόνο που τον νοιάζει είναι να μείνει όσο μπορεί περισσότερο στο ΛΣ και όχι τι θα απογίνουν αυτοί που μένουν πίσω ... .και το ΛΣ .

  θλίβομαι και απογοητεύομαι που στο ΛΣ υπηρετούν στελέχη και μάλιστα υψηλόβαθμα που εξακολουθούν να μην μπορούν να αντιληφθούν- κατανοήσουν-εμπεδώσουν όχι μόνο ότι η ναυτική εκπαίδευση στην κατάσταση που βρίσκεται χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση και πρωτοβουλίες αλλά ούτε την πρόσφορα του ΛΣ και των στελεχών του στη ναυτική εκπαίδευση και ούτε τη δύσκολη υπηρεσιακή -οικονομική κατάσταση που και τα στελέχη ΛΣ βιώνουν και κυρίως το ρόλο τους στην πατρίδα .


  θλίβομαι και απογοητεύομαι με το σκεπτικό διάθεσης των κατοικιών των ΑΕΝ με κοινές προϋποθέσεις , με γνώμονα το πνεύμα της ενιαίας διοικήσεως , αξιοποίησης και παροχής κινήτρων ιδιαίτερα για το εκπαιδευτικό προσωπικό .
  Το να διέταζε να εξεταστεί κάτι τέτοιο η πολιτική μας ηγεσία, σε ένα βαθμό το καταλαβαίνω....!
  Το να διατάζεται όμως η επί της ουσίας η παράδοση στο εκπαιδευτικό προσωπικό, των κατοικιών που διαθέτουν από την ίδρυση τους οι ΑΕΝ για το στρατιωτικό προσωπικό , αποτελεί απαξίωση μας ως στρατιωτικοί ,ως στελέχη του ΛΣ , εξομοίωση μας με δημόσιους υπαλλήλους , απαξίωση του έργου που κι εμείς προσφέρουμε στη ναυτική εκπαίδευση αλλά και απαξίωση της συνολικής προσφοράς μας στην ασφάλεια ,τη ναυτιλία τη φύλαξη των συνόρων μας αλλά και απαξίωση των υπηρεσιακών και οικονομικών προβλημάτων που κι εμείς βιώνουμε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή