Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος αποφάσισε να μεταφέρει την γιορτή που κάθε χρόνο πραγματοποιεί για τα τέκνα του συνόλου των Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (μέλη και μη μέλη) από τις 14-12-2019, όπως σας είχε γνωστοποιηθεί με την από 29-10-2019 ανακοίνωσή μας,  για την Κυριακή 22-12-2019.

Η απόφαση της ΠΕΑΛΣ λήφθηκε με γνώμονα το γεγονός ότι η παιδική γιορτή προσφέρει στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους μια ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες στιγμές και να δημιουργήσουν αναμνήσεις και για κανένα λόγο δεν πρέπει οι συνάδελφοί μας να βρεθούν στο δίλημμα να κινηθούν μεταξύ δύο επιλογών, αφού σε αυτή την περίπτωση ουσιαστικά οι «μεγάλοι χαμένοι» θα είναι μόνο τα παιδιά μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν
την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00
στο Θέατρο Ακροπόλ
με το ιστορικό παραμύθι
«Ήμουν παιδί το ’21»
(Ιπποκράτους 9, Αθήνα – τηλ: 210 364 8303)
Ώρα προσέλευσης: 10:15

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13/12/2019  


στο email: pealsgr@gmail.com
αναγράφοντας στο θέμα "Συμμετοχή στην Παιδική γιορτή"
αναφέροντας:
α) τον αριθμό των παιδιών που θα συμμετάσχουν και
β) τον αριθμό των συνοδών τους.

Οι έως σήμερα δηλωθείσες συμμετοχές, ισχύουν κανονικά. Σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε για την έγκαιρη από πλευράς σας ενημέρωση.

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα χορεύουν και παπούτσια

Υπενθυμίζουμε ότι για τα παιδιά των υπηρετούντων εκτός Ν. Αττικής, μελών της Ένωσης, θα αποσταλούν – εφόσον δεν παραστούν στην θεατρική παράσταση – δωροεπιταγές JUMBO ύψους 15,00 euro. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι συνάδελφοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Κυριακή 08/12/2019 στο email: pealsgr@gmail.com αναγράφοντας στο θέμα "Συμμετοχή στην Παιδική γιορτή - Εκτός Κέντρου" αναφέροντας τον αριθμό των παιδιών (γεννηθέντα από το 2007 και μετά) και την Υπηρεσία τους.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος    Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ    Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ