Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Ακόμη δύο σημαντικές διακρίσεις για την Ανθυποπλοίαρχο του Λιμενικού Στέλλα Πετρίδου
Δύο νέες λογοτεχνικές διακρίσεις για την Ανθυποπλοίαρχο του Λιμενικού Στέλλα Πετρίδου έρχονται από δύο πολύ σημαντικές Ενώσεις των γραμμάτων που έχει να καμαρώνει η Ελλάδα μας εδώ και χρόνια και στις οποίες είναι, κατόπιν κριτικής αξιολόγησης συνολικά του έργου της, τακτικό τους μέλος.
Η πρώτη έρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (ΕΛΒΕ). Πριν λίγες ημέρες, στις 5 Δεκέμβρη, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 16ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της, τον οποίο διοργάνωσε με την ευκαιρία των 39ων χρόνων της πολιτιστικής της δράσης στον Βορειοελλαδικό χώρο. Η Στέλλα Πετρίδου συμμετείχε στο διαγωνισμό και έλαβε το Γ’ Βραβείο με το ποίημά της «Το άστρο της φυγής». Η απονομή θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη σε χρόνο και μέρος που θα ορίσει σύντομα η Ένωση.
Η δεύτερη έρχεται από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (ΠΕΛ). Τα αποτελέσματα του 38ου Πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού
της ανακοινώθηκαν την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα του λογοτεχνικού διαγωνισμού της ΕΛΒΕ. Η Στέλλα Πετρίδου βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στους διακριθέντες του λογοτεχνικού διαγωνισμού αποσπώντας Έπαινο στην κατηγορία ποίηση με το ποίημά της «Στιγμιαίο λάθος». Η απονομή θα γίνει την Κυριακή 15-12-2019 και ώρα 10.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50-αίθουσα Αντώνη Τρίτση, όπου και η λογοτέχνιδά μας θα είναι, φυσικά, παρούσα για να λάβει με χαρά το βραβείο της.
Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτές οι βραβεύσεις αποτελούν σημαντική λογοτεχνική διάκριση για τον κάθε λογοτέχνη, καθώς το έργο του διακρίνεται ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές λογοτεχνών που διαγωνίζονται γράφοντας στην ελληνική γλώσσα από όλον τον κόσμο. Και το γεγονός του να βρίσκεται κανείς στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης αποτελεί πραγματικό θρίαμβο, ο οποίος εντάσσεται στο βιογραφικό του και είναι άξιος μεγάλης προσοχής.

Η Στέλλα Πετρίδου από το ξεκίνημα της λογοτεχνικής της πορείας έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις, οι οποίες μέχρι τώρα ξεπερνούν τις πενήντα στον αριθμό. Το λογοτεχνικό δε έυρος της είναι αρκετά πλούσιο, καθώς ήδη απαριθμεί στην εργογραφία της επτά ποιητικές συλλογές, ένα μυθιστόρημα, επτά μουσικά άλμπουμ και είκοσι δύο συμμετοχές σε ανθολογίες. xiakanea.gr