Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις Λιμενικές Αρχές Λέρου-Καλύμνου-Κω


Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 
στις Λιμενικές Αρχές Λέρου-Καλύμνου-Κω  
Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης πραγματοποίησε υπηρεσιακές επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές Λέρου, Καλύμνου και Κω κατά το χρονικό διάστημα 16 με 18 Ιανουαρίου 2020, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Αργυράκη, τον Διευθυντή του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Πλοίαρχο Λ.Σ. Δημοσθένη Μπότση και τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις νήσους Λέρο, Κάλυμνο και Κω συναντήθηκε με τους Προϊσταμένους των οικείων Λιμενικών Αρχών και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.   Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του  στις Λιμενικές Αρχές ο Αρχηγός συνομίλησε με τα στελέχη των Υπηρεσιών, επισκέφθηκε τα πλωτά σκάφη του  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που επιχειρούν στις ανωτέρω περιοχές, συνομίλησε με τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα αυτών ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους.
Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους, στις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές που υπηρετούν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.  
Επίσης επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή και το προσωπικό της Σχολής.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τους Δημάρχους Λέρου και Καλύμνου, τον Αντιπεριφερειάρχη Επικοινωνιών και Μεταφορών Δωδεκανήσου, τον Έπαρχο Καλύμνου, τους προέδρους των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Λέρου και Καλύμνου καθώς και τους Διοικητές των μονάδων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού που εδρεύουν στις νήσους Λέρου, Κάλυμνο και Κω, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. 
Κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με  τους Προέδρους και τα μέλη των Αλιευτικών  Συλλόγων Καλύμνου και να ενημερωθεί για τα ανακύπτοντα προβλήματα.
Τέλος εθιμοτυπικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο κ. Αρχηγός με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ.κ. Στέφανο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ. 
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr
Σχετικά αρχεία: