Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020

ΠΕΑΛΣ: Και προληπτικά μέτρα προστασίας έχουν ληφθεί και η αντιμετώπιση εφόσον κριθεί αναγκαίο τυχόν θετικών στον ιό περιπτώσεων είναι εξασφαλισμένη όπως εξασφαλισμένη είναι κι η συνέχεια λειτουργίας των Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του ΥΝΑΝΠ

SFRAGIDA
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/A/14/2020

Με αφορμή την παραπληροφόρηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες αναφορικά με την προσκυνηµατική εκδροµή στους Αγίους Τόπους, που διοργάνωσε και πραγµατοποίησε το Γραφείο Θρησκευτικού Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στις 21 - 25/02/2020 στην οποία συμμετείχαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πολιτικοι υπαλληλοι του ΥΝΑΝΠ, σας ενημερώνουμε οτι η επιστροφή τους στην Ελλάδα και στις υπηρεσίες τους πραγματοποιήθηκε πριν ακόμα το Ισραηλ χαρακτηριστεί χώρα με ύποπτα κρούσματα του κορονοϊου
 COVID 19. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωσή μας το προαναφερόμενο προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και οι πολιτικοί υπάλληλοι ΥΝΑΝΠ τέθηκαν εκτός υπηρεσίας για χρονικό διάστημα που ορίζεται από τις οδηγίες του Γραφείου Ταξιδιωτικής Ιατρικής του ΕΟΔΥ.

Δύο εκ των συμμετεχόντων στην εν λόγω εκδρομή παραπέμφθηκαν σε νοσοκομεία αναφοράς για την εξέτασή τους. Για τον ένα εξ αυτών δεν απαιτήθηκε η πραγματοποίηση εξετάσεων καθώς δεν θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα, ενώ για τον δεύτερο τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν αρνητικά.

Τέλος, έως σήμερα που έχουν παρέλθει σχεδόν 14 ημέρες από την επάνοδό τους από το Ισραήλ, σύμφωνα με την πληροφόρησή μας δεν έχει κανείς νοσήσει.

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λ.Σ. παρακαλεί όλα τα στελέχη Λ.Σ. και τους πολιτικούς υπαλλήλους του ΥΝΑΝΠ να ακολουθήσουν πιστά τις σχετικές οδηγίες προσωπικής υγιεινής που έχουν εκδοθεί από την αρμόδια Υγειονομική Υπηρεσιά του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Επειδή και προληπτικά μέτρα προστασίας λαμβάνονται και η αντιμετώπιση εφόσον κριθεί αναγκαίο τυχόν θετικών στον ιό περιπτώσεων είναι εξασφαλισμένη όπως εξασφαλισμένη είναι κι η συνέχεια λειτουργίας των Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αν και εφόσον απαιτηθεί να ληφθούν μελλοντικά περισσότερα μέτρα, συνιστούμε ψυχραιμία, πιστή τήρηση των οδηγιών που παρέχονται τόσο απο την αρμόδια Υγειονομική Υπηρεσία του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όσο και απο τους καθ' ύλην αρμόδιους που έχει ορίσει η Κυβέρνηση και εμπιστοσύνη στην Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία σε οτι αφορά τις πρωτοβουλίες λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης.

Τέλος, θεωρούμε η δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνουν οι περισσότερες χώρες του πλανήτη, δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης μικροπολιτικών και μικροσυνδικαλιστικών συμφερόντων. 

Για το Δ.Σ.
         Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας
ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων        ΜΑΡΑΓΚΟΣ Γεώργιος