ΠΕΑΛΣ: Εθιμοτυπική Επίσκεψη ΠΕΑΛΣ στην Πολιτική και την Στρατιωτική Ηγεσία
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ: Εθιμοτυπική Επίσκεψη ΠΕΑΛΣ στην Πολιτική και την Στρατιωτική Ηγεσία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/A/17/2020

SFRAGIDAΣας ενημερώνουμε οτι το νέο Προεδρείο, οι Αντιπρόεδροι και ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΕΑΛΣ πραγματοποιήσαν εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Χριστιάνα Καλογήρουτου και από την στρατιωτική ηγεσία με τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ Κλιάρη Θεόδωρο και τον κ. Α΄Υπαρχηγό Αντιναύαρχο ΛΣ Πουλή Κωνσταντίνο.
Κατά τις εν λόγω επισκέψεις ανανεώθηκε η μέχρι σήμερα αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία για την επίτευξη των κοινών μας στόχων προς όφελος του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., των στελεχών Λ.Σ. όλων των βαθμίδων και της ναυτιλίας σε όλα της τα επίπεδα.

Παράλληλα ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε  για τη σύσταση ομάδας για την αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με το νέο κορωνοϊό COVID-19, για τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοίου, για την ετοιμότητα του Υπουργείου Ναυτιλείας να αντιμετωπίσει πιθανά κρούσματα, αλλά και για τη σε κάθε περίπτωση συνέχεια λειτουργίας των Υπηρεσιών του Υπουργείου και του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Τέλος ενημερώνουμε οτι η ΠΕΑΛΣ θα παραστεί αύριο ενώπιων της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για τη συζήτηση του σχεδίου νόμου "Εκσυγχρονισμός Θεσμικού Πλαισίου για τις Θαλάσσιες Ενδομεταφορές και λοιπές διατάξεις", το μεγαλυτερο μέρος των διατάξεων του οποίου αποτελεί διεκδικητικό μας πλαίσιο και τυγχάνει της πλήρους αποδοχής μας.

 Για το Δ.Σ.

            Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ                 Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια