ΠΕΑΛΣ: Η ΠΕΑΛΣ στη Βουλή για το σχέδιο νόμου του ΥΝΑΝΠ "Εκσυγχρονισμός Θεσμικού Πλαισίου για τις Θαλάσσιες Ενδομεταφορές και λοιπές διατάξεις"
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ: Η ΠΕΑΛΣ στη Βουλή για το σχέδιο νόμου του ΥΝΑΝΠ "Εκσυγχρονισμός Θεσμικού Πλαισίου για τις Θαλάσσιες Ενδομεταφορές και λοιπές διατάξεις"

SFRAGIDA
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/A/20/2020

Σας ενημερώνουμε ότι χθες, Πέμπτη, 12-03-2020 στην αίθουσα της γερουσίας της Βουλής συζητήθηκε στην αρμόδια επιτροπή το σχέδιο νόμου του ΥΝΑΝΠ "Εκσυγχρονισμός Θεσμικού Πλαισίου για τις Θαλάσσιες Ενδομεταφορές και λοιπές διατάξεις", το οποίο σύμφωνα με πληροφόρησή μας πρόκειται να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα στην ολομέλεια για την ψήφισή του.

Την ΠΕΑΛΣ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Πλοίαρχος ΛΣ Πασσάκος Σπυρίδων και ο Γενικός Γραμματέας Πλοίαρχος ΛΣ Μαραγκός Γεώργιος.

Ο Πρόεδρος τοποθετήθηκε κατ' άρθρο επί του σχεδίου νόμου σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα παρεμβάσεις μας και το διεκδικητικό μας πλαίσιο.

Τονίζουμε οτι τα άρθρα του εν λόγω σχεδίου νόμου αποτέλεσαν τα τελευταία 4 χρόνια αιτήματα της ΠΕΑΛΣ για τα οποία πολλάκις τοποθετηθήκαμε επιχειρηματολογώντας σχετικά χωρίς δυστυχώς έως σήμερα αποτελέσματα.

Στη χθεσινή συζήτηση ο Πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του στον κ. Υπουργό για τη νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία πέραν του ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των στελεχών Λ.Σ., αποτελεί αποτέλεσμα γόνιμου διαλόγου, καθώς και δικαίωση και επιβεβαίωση για την ΠΕΑΛΣ.

Για το Δ.Σ.

            Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ                 Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια