Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων και Αρχηγού ΛΣ στις Λιμενικές Αρχές Κύμης και Σκύρου

 


Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, πραγματοποίησαν υπηρεσιακές επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές Κύμης και Σκύρου το Σάββατο 02 Μαΐου 2020.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κύμη και τη Σκύρο συναντήθηκαν με τους Προϊσταμένους των οικείων Λιμενικών Αρχών και ενημερώθηκαν εκτενώς για τη δραστηριότητα τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα, ο κ. Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων καθώς και ο κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη που υπηρετούν στις ανωτέρω Λιμενικές Αρχές, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των πλωτών μέσων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ενημερώθηκαν για το έργο και τη δραστηριότητά τους ενώ τους συνεχάρησαν για τον επαγγελματισμό και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σκύρου κ. Μαυρίκο Νικόλαο καθώς και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου κ. Αντωνόπουλο Κυριάκο, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα το ζήτημα στέγασης του Λιμενικού Σταθμού Σκύρου.