Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Ο Covid-19 φέρνει ψηφιακές συναλλαγές στη ναυτιλία


Ο Covid-19 φέρνει ψηφιακές συναλλαγές στη ναυτιλίαΚαθώς οι ναυτιλιακές εταιρείες στρέφονται ακόμα περισσότερο σήμερα σε ψηφιακές λύσεις λόγω της πανδημίας του Covid-19, επιταχύνεται η ζήτηση για ψηφιακές πληρωμές τόσο των ναυτικών όσο και των οικογενειών τους.

Με γνώμονα το παραπάνω, η εταιρεία ShipMoney, με έδρα τη Florida, λάνσαρε τις υπηρεσίες ShipMoney Virtual Cards και Transfer Marketplace, με σκοπό τη διευκόλυνση και την επίσπευση των πληρωμών στους ναυτικούς εν μέσω της πανδημίας. Η υπηρεσία Virtual Cards δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των μελών του πληρώματος στους λογαριασμούς τους, απευθείας από την εφαρμογή της ShipMoney. Η υπηρεσία Transfer Marketplace αποτελεί μια ψηφιακή πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ναυτικοί θα μπορούν να στέλνουν εμβάσματα στις οικογένειές τους με πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο. Πριν από την αποστολή χρημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν τα κόστη συναλλαγής και τους χρόνους παράδοσης, βελτιώνοντας έτσι το περιβάλλον των συναλλαγών.

Ο πρόεδρος της ShipMoney, Stuart Ostrow, εξέφρασε την κατανόησή του προς όλους τους ναυτικούς για το έργο που επιτελούν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και τόνισε ότι οι υπηρεσίες της ShipMoney είναι ένας τρόπος διευκόλυνσης της καθημερινότητάς τους.

Με τον κορονοϊό να εξαπλώνεται (αν και με μειωμένους ρυθμούς), ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός χωρών επιλέγουν να κάνουν το βήμα προς μια οικονομία χωρίς τη χρήση μετρητών. Ενδεικτικά, οι αναλήψεις από μηχανήματα ATM μειώθηκαν μέχρι και 60% στην Ιαπωνία και στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα.