Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

Σύσκεψη στη Σητεία παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη -βιντεο-


 Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Παρόντες επίσης ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, οι Αντιδήμαρχοι Σητείας Ελένη Πλατανάκη, Γιάννης Παπαδάκης, Νίκος Μακρυνάκης και Γιώργος Αιλαμάκης, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Νίκος Κουρουπάκης και Θοδωρής Πατεράκης , ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Σητείας Μιχάλης Αντωνιδάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Σταύρος Συλλιγαρδάκης , ο περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου Κωνσταντίνος Ξενικάκης..

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Μεραμβελιωτάκης καλωσόρισε θερμά όπως και όλοι οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη τον κ. Πλακωτάκη τον οποίο επίσης ευχαρίστησαν για την παρουσία του και του οποίου ζήτησαν την στήριξη για την προώθηση, επίλυση προβλημάτων και την δρομολόγηση για την υλοποίηση έργων σημαντικών για την περιοχή.

Αναλυτικό υπόμνημα παρέδωσε ο κ. Ζερβάκης στον Υπουργό με αναφορές μεταξύ άλλων στον ΒΟΑΚ και ΝΟΑΚ, στα εγγειοβελτιωτικά έργα, στην παραχώρηση του παλιού επαρχείου Σητείας, στις υποδομές και τα απαιτούμενα έργα στο λιμάνι , στην στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας, στην ενίσχυση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών γραμμών, την ενίσχυση του Νοσοκομείου αλλά και την αξιοποίηση περεταίρω μέσω της εμφιάλωσης στον τόπο, του ΠΟΠ ελαιολάδου Σητείας .

Τοποθετήσεις επίσης έγιναν από όλους τους παριστάμενους ενώ λαμβάνοντας τον λόγο ακολούθως ο κ Πλακιωτάκης αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που τέθηκαν , εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του στα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου που ηγείται αλλά και την βοήθεια του σε όλα τα υπόλοιπα, επισημαίνοντας ότι η συνεργασία και η αρωγή του είναι δεδομένη.

Ζήτησε να ενταθεί η συνεργασία με πιο συχνές επαφές ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ