Καταβολή εισφορών αναγνώρισης πλασματικών ετών σπουδών και στρατιωτικής θητείας
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταβολή εισφορών αναγνώρισης πλασματικών ετών σπουδών και στρατιωτικής θητείας

Πειραιάς, 24-06-2020
Αριθ.Πρωτ.: Φ.100/A/40/2020

Σας ενημερώνουμε οτι κατόπιν ερωτήματος που υποβλήθηκε από την  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ στον Ε.Φ.Κ.Α. (αφορούσε την αναγραφή λανθασμένων κωδικών καταβολής των εισφορών πράξεωναναγνώρισης των ετών σπουδών και της στρατιωτικής θητείας ως συντάξιμα), η αρμόδια Διεύθυνση ενημερώνει  για τα εξής:

-Σε περίπτωση που τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επιθυμούν την καταβολή των εισφορών αναγνώρισης εφάπαξ και όχι σε μηνιαίες δόσεις, θα πρέπει να καταβάλουν το προβλεπόμενο ποσό μέσω κατάθεσηςστον Τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί ο ΕΦΚΑστην Εθνική Τράπεζα μεibanGR47 0110 0400 0000 0400 1380 452, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αιτιολογίας 903 και το ΑΦΜ του ασφαλισμένου. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστέλλουν με ατομική αναφορά στην Υπηρεσία μας το διπλότυπο πληρωμής.

-Σε περίπτωση που στην πράξη αναγνώρισης του ΕΦΚΑ επισημαίνεται ότι η εν λόγω αναγνώριση θα κρατηθεί σε δόσεις από την Υπηρεσία μας αλλά το στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επιθυμεί πλέον την καταβολή των εισφορών αναγνώρισης εφάπαξ μέσω τραπέζης, θα πρέπειεντός ενός μηνός από την έκδοση του παρόντοςνα προβεί σε ατομική αναφορά προς την Υπηρεσία μας όπου και θα ζητά τη μη παρακράτηση σε δόσεις, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να προβεί στις κινήσεις που αναλύθηκαν στην προηγούμενη παράγραφο.

-Κατόπιν τούτου η παρακράτηση των,προβλεπόμενων από τις πράξεις αναγνωρίσεωςετών σπουδών και στρατιωτικής θητείας, μηνιαίων εισφορών θα ξεκινήσει τους προσεχείς μήνες.

Για το Δ.Σ.
              Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ         Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια