Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

ΠΕΑΛΣ: Εκφράζουμε την ικανοποιησή μας στην πολιτική ηγεσία για την "διάσωση" του ΕΣΟΘΕ και συγχαίρουμε τα στελέχη ΛΣ που υπο τις οδηγιες της Στρατιωτικής μας Ηγεσίας συμβάλουν στην επίτευξη του εθνικού στόχου μιας ισορροπημένης μεταναστευτικής πολιτικής
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΣΟΘΕ, ένα εργαλείο μείζονος σημασίας για την ασφάλεια και τη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων

Πειραιάς, 25-06-2020
Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/51/20

Ως Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λ.Σ. εκφράζουμε την ικανοποίησή μας καθώς σε λίγους μήνες,  τα θαλάσσια σύνορά μας, θα προστατεύονται και από το Εθνικό Σύστημα Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης (ΕΣΟΘΕ). Ένα σύγχρονο σύστημα που αποτελεί έργο μείζονος σημασίας σε επιχειρησιακό επίπεδο για το Λιμενικό Σώμα και για την πατρίδα μας.

O  επιχειρησιακός κλάδος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  αλλά και η πολιτική  στρατηγική που ακολουθήθηκε για τη διάσωση και λειτουργίας του ΕΣΟΘΕ, έρχονται σωτήρια να αναπληρώσουν τα χρόνια που δυστυχώς χάθηκαν από λαθος πολιτικές, από λάθη, την αναποτελεσματικότητα, την απροθυμία και  ιδεοληψίες, που πλέον αποτελούν παρελθόν.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την προσπάθεια που καταβάλλουν, υπό τις οδηγίες της Στρατιωτικής μας Ηγεσίας,  πράττοντας στο ακέραιο το καθήκον τους στο Ανατολικό Αιγαίο, ανταποκρινόμενοι  στις διεθνείς μας υποχρεώσεις, για την ασφάλεια και τη φύλαξη των Ευρωπαϊκών και θαλασσίων συνόρων μας και για την επίτευξη του  εθνικού στόχου μιας ισορροπημένης μεταναστευτικής πολιτικής. 

Μια προσπάθεια καθόλα επιτυχή, παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιχειρούν να την απαξιώσουν, να την διαστρεβλώσουν και να ενοχοποιήσουν με Fake News, με ερωτήσεις προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με  δημόσιες τοποθετήσεις τους που ενισχύουν την προπαγάνδα από τη γείτονα χώρα.

Παράλληλα, συγχαίρουμε την Πολιτική Ηγεσία, που παρά τα χαμένα, πέντε, προηγούμενα χρόνια, με κατάλληλες πρωτοβουλίες της κατάφερε να διασώσει το ΕΣΟΘΕ, ένα πολύτιμο εργαλείο για την ασφάλεια και την προστασία των Ευρωπαϊκών- Εθνικών μας συνόρων.

Για το Δ.Σ.
            Ο Πρόεδρος             Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ         Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ