Ευχές Προέδρου της ΠΕΑΛΣ στο νέο Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ Ελευθεράκη Γ. , στον τέως Πρόεδρο Τσιάνο Π. και  στον Α΄ Αντιπρόεδρο Κουζή Β.1395423_662648760426529_1205867215_n


Με αφορμή την ανασυγκρότηση των θέσεών του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. χθες Πέμπτη 16/07/2020 ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος εκφράζω τα συγχαρητήρια του ΔΣ της ΠΕΑΛΣ στο νέο Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ Ελευθεράκη Γ. και ευελπιστούμε στη συνέχιση της μέχρι σήμερα συνεργασίας μας .

Εύχομαι στον Ελευθεράκη Γ. να συνεχίσει το ίδιο επάξια με τον μέχρι χθες πρόεδρο στης ΠΟΕΠΛΣ Τσιάνο Π. τις προσπάθειες για την επίλυση των συσσωρευμένων ,σχεδόν 5 ετών προβλημάτων , που πριν ένα χρόνο κληρονομήσαμε .

Αν και η νέα πολιτική και στρατιωτική ηγεσία , ημέρα με την ημέρα, συμβάλει έμπρακτα , στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους ,και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες θετικές για την επίλυσή των προβλημάτων , οι λύσεις τους απαιτούν την άμεση και τη βέλτιστη δυνατή προσπάθεια και των Σωματείων που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε, το κάθε ένα από την πλευρά του και στο μέτρο που του αναλογεί , με κοινές διεκδικήσεις ,συσπείρωση και ένωση δυνάμεων.

Προσδοκούμε και ευχόμαστε κι από το νέο πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ , ως επόμενος καπετάνιος στο τιμόνι της ΠΟΕΠΛΣ , αυτό να συνεχίσει να στρέφει προς την πορεία που ειχε χαράξει ο τέως πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ Τσιάνος Π. και με ενότητα , ομόνοια , δημοκρατικές διαδικασίες και συνεργατικοτητα να φτάσει στην επιθυμητή  κατεύθυνση που δεν είναι άλλη από την επίλυση των θεμάτων που αφορούν τόσο στον Οργανισμό που υπηρετούμε, ώστε να εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα και με επάρκεια στο ρόλο που διαδραματίζει όλα αυτά τα χρόνια της ένδοξης πορείας του , όσο και προς την άμβλυνση ή την οριστική επίλυση των προβλημάτων των στελεχών του ΛΣ , που καθημερινά δίνουν τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς ευθύνης , καταθέτοντας περίσσευμα ψυχής.

Αυτό είναι που έχει ανάγκη το Σώμα, αυτό είναι που περιμένουν και έχουν ανάγκη τα στελέχη .

Από πλευράς είναι διαχρονικά δεδομένη , η συνδρομή και η συμβολή μας προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα και αποτελεί δέσμευση μας ότι θα εξακολουθήσουμε να συμπλεουμε, να επικροτούμε και να στηρίζουμε, αποτελεσματικές ενέργειες που θα έχουν στόχο , το συμφέρον των στελεχών και του οργανισμού που υπηρετούμε αποτελώντας παράλληλα , όποτε απαιτείται, αντίβαρο και ανάχωμα σε τυχον μικροσυνδικαλιστικα και μικροπολιτικά συμφέροντα ή σε πρωτοβουλιες από κάθε κατεύθυνση που δε θα έχουν σκοπο-στόχο το πραγματικό όφελος των στελεχών ΛΣ και του οργανισμού που υπηρετούμε , αναλαμβάνοντας όπως διαχρονικά έχουμε αποδείξει την ευθύνη αλλά και το κόστος των συνδικαλιστικών μας ενεργειών.
Επ ευκαιρία και θεωρώντας βέβαιη τη συνέχιση της μέχρι σήμερα συνεργασίας μας ,  εύχομαι στο  νέο  Α΄Αντιπρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ Κουζή Β. νυν πρόεδρο της ΕΠΛΣ Αττικής -Πειραιά  και Νήσων καλή επιτυχία και από τη θέση του Αντιπρόεδρου .
17-07-2020
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ

ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ