Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης η πολιτική ηγεσία του ΥΝΑΝΠ (ΦΩΤΟ)
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης η πολιτική ηγεσία του ΥΝΑΝΠ (ΦΩΤΟ)Επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης είχε η πολιτική ηγεσία του ΥΝΑΝΠ . Ο κ.ΥΝΑΝΠ Γιάννης Πλακιωτάκης είχε την  ευκαιρία να συνομιλήσει  με τα στελέχη και να καταγράψει  τις ανάγκες τους.
Τέλος δεν ξέχασε να τους  ευχαριστήσει  για την πολύτιμη προσφορά τους στην κοινωνία και την πατρίδα
Δήλωση ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη από τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης


  Η Αλεξανδρούπολη, αλλά και ολόκληρη η περιοχή της Θράκης, βρίσκονται σταθερά ψηλά στις προτεραιότητες και το ενδιαφέρον της κυβέρνησης.
    Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής το ενδιαφέρον αυτό μετατρέπεται σε πράξη με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θράκης με το Βόρειο Αιγαίο, τη διασφάλιση της ομαλής επικοινωνίας της Σαμοθράκης, τα έργα στο λιμάνι και την αύξηση των οργανικών θέσεων του Λιμενικού Σώματος στο νησί και βεβαίως με την αξιοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.    
    Η διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, έχει, συνεπώς, ανοίξει ο δρόμος για να αναβαθμιστεί σημαντικά ο ρόλος της Αλεξανδρούπολης σε περιφερειακό επίπεδο, με πολλά και σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία, αλλά  και την κοινωνία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια