Αγαπητοί συνάδελφοι,Με αφορμή την αποχώρησή μας, σήμερα, απο το Συμβούλιο Μεταθέσεων, για λόγους που όλοι γνωρίζετε και νομίζω οτι δεν χρειάζεται για άλλη μια φορά να αναφερθώ, τονίζω ότι η ευθύνη κάποιων για τη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε είναι ξεκάθαρη. Ως παρακολουθήματα της προηγούμενης κατάστασης, κάποιοι σήμερα περπατούν σκυφτοί στους διαδρόμους του Υπουργείου, ως "οσφυοκάμπτες", κάποιοι δεν δουλεύουν για να σας δουλεύουν....κι ο νοών νοείτω.

Επείδή, λοιπόν, δεν θα ανεχτώ άλλο, σε προσωπικό επίπεδο και ως εκπρόσωπος των Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, αναλαμβάνοντας όπως πάντα και το όποιο κόστος, κάποιοι "εκεί που μας χρωστούσαν, να θέλουν να πάρουν και το βόδι", προειδοποιώ οτι, αφού "σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες". Αφού λοιπόν καλλιεργούν μεθοδικά και σκόπιμα αντιπαραθέσεις, διαιρέσεις, διχασμό, να είναι σίγουροι πως αργά ή γρήγορα οι θύελλες θα ξεσπάσουν, πάνω τους πρώτα.

Επίσης, στον εκπρόσωπο της ΠΟΕΠΛΣ, ο οποίος παρουσία των μελών του Συμβουλίου Μεταθέσεων, μας ευχήθηκε σήμερα, κατά την αποχώρησή μας προκειμένου επανεξετάσουμε τη συμμετοχή μας για την πλήρη διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων αυτών, που για άλλη μια φορά κρατούνται όμηροι, "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ", του απαντώ, εμείς δεν διακόψαμε τις εργασίες του Συμβουλίου για να πάμε μία εβδομάδα διακοπές. 

Επίσης, στον εκπρόσωπο της ΠΟΕΠΛΣ στο ΔΣ ΤΑΛΣ, που έθεσε ζήτημα εκπροσώπησης της ΠΕΑΛΣ στο ΤΑΛΣ διότι, άκουσον άκουσον, απαιτούσε προφανώς, σε μία περίοδο που οφείλουμε να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθυνη για την αντιμετώπιση του COVID - 19, να πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση για την αντικατάσταση του μέχρι πρότινος εκπροσώπου μας, που αποστρατεύθηκε, στη θέση του οποίου θα συμμετέχει ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΑΛΣ Πλοίαρχος ΛΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ Γεώργιος, απαντώ, "πονηροί άνθρωποι, πονηρές σκέψεις".

Ηράκλειο, 28-08-2020
ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ