Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΑΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟΥ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ


Αγαπητοί συνάδελφοι,Με αφορμή την αποχώρησή μας, σήμερα, απο το Συμβούλιο Μεταθέσεων, για λόγους που όλοι γνωρίζετε και νομίζω οτι δεν χρειάζεται για άλλη μια φορά να αναφερθώ, τονίζω ότι η ευθύνη κάποιων για τη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε είναι ξεκάθαρη. Ως παρακολουθήματα της προηγούμενης κατάστασης, κάποιοι σήμερα περπατούν σκυφτοί στους διαδρόμους του Υπουργείου, ως "οσφυοκάμπτες", κάποιοι δεν δουλεύουν για να σας δουλεύουν....κι ο νοών νοείτω.

Επείδή, λοιπόν, δεν θα ανεχτώ άλλο, σε προσωπικό επίπεδο και ως εκπρόσωπος των Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, αναλαμβάνοντας όπως πάντα και το όποιο κόστος, κάποιοι "εκεί που μας χρωστούσαν, να θέλουν να πάρουν και το βόδι", προειδοποιώ οτι, αφού "σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες". Αφού λοιπόν καλλιεργούν μεθοδικά και σκόπιμα αντιπαραθέσεις, διαιρέσεις, διχασμό, να είναι σίγουροι πως αργά ή γρήγορα οι θύελλες θα ξεσπάσουν, πάνω τους πρώτα.

Επίσης, στον εκπρόσωπο της ΠΟΕΠΛΣ, ο οποίος παρουσία των μελών του Συμβουλίου Μεταθέσεων, μας ευχήθηκε σήμερα, κατά την αποχώρησή μας προκειμένου επανεξετάσουμε τη συμμετοχή μας για την πλήρη διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων αυτών, που για άλλη μια φορά κρατούνται όμηροι, "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ", του απαντώ, εμείς δεν διακόψαμε τις εργασίες του Συμβουλίου για να πάμε μία εβδομάδα διακοπές. 

Επίσης, στον εκπρόσωπο της ΠΟΕΠΛΣ στο ΔΣ ΤΑΛΣ, που έθεσε ζήτημα εκπροσώπησης της ΠΕΑΛΣ στο ΤΑΛΣ διότι, άκουσον άκουσον, απαιτούσε προφανώς, σε μία περίοδο που οφείλουμε να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθυνη για την αντιμετώπιση του COVID - 19, να πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση για την αντικατάσταση του μέχρι πρότινος εκπροσώπου μας, που αποστρατεύθηκε, στη θέση του οποίου θα συμμετέχει ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΑΛΣ Πλοίαρχος ΛΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ Γεώργιος, απαντώ, "πονηροί άνθρωποι, πονηρές σκέψεις".

Ηράκλειο, 28-08-2020
ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ