Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΕΑΛΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΜΟΥΖΑΛΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ ...

 

 (ΠΕΑΛΣ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 Πειραιάς, 22-09-2020

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/75/20

Πριν ένα χρόνο, λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, μας αποκάλεσαν “εν δυνάμει δολοφόνους” επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ισχυρίστηκαν ότι τυχόν αλλαγή της Κυβέρνησης, θα οδηγήσει τα στελέχη και πάλι στην προ εποχή ΣΥΡΙΖΑ, των εν δυνάμει δολοφόνων,  ενώ  παρόμοια δήλωση - τοποθέτηση υπήρξε πάλι από βουλευτές του Σύριζα και το 2015.

Πριν λίγους μήνες, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο φρόντισε να εκθέσει άνευ πραγματικού λόγου την πατρίδα μας στηριζόμενος και προφανώς αποδεχόμενος, προπαγανδιστικά δημοσιεύματα Τουρκικών ΜΜΕ περί δήθεν ακροτήτων και παράνομων επαναπροωθήσεων.

Σήμερα, δυστυχώς για άλλη μια φορά, η πολιτική παράταξη ΣΥΡΙΖΑ, δια μέσω του Βουλευτή της κ. Μουζάλα Γ.,  επανέρχεται με προειδοποιήσεις - απειλές περί διερεύνησης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ  και απόδοσης ευθυνών,  στα στελέχη του ΛΣ, τα οποία, κατά τους ισχυρισμούς του, λειτουργούν παραβιάζοντας τον όρκο τους  και προβαίνουν σε ποινικά αδικήματα  με αποτροπές στη θάλασσα.

Μετά τα παραπάνω, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ εκλαμβάνει την δήλωση αυτή ως απαράδεκτη, μεγίστη προσβολή για τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., τα όποια νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται για να ανταπεξέλθουν στην υψηλή αποστολή τους, διασώζοντας καθημερινά συνανθρώπους μας και με αποφασιστικότητα και σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, φυλάσσουν τα σύνορά μας και σύνορα της Ευρώπης, τα οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την πολιτική των ανοικτών συνόρων, είχε μετατρέψει σε ξέφραγο αμπέλι, με τις γνωστές συνέπειες για όλους μας και την Πατρίδα μας.
 
Θα καλούσαμε τον κ. Μουζάλα να ανακαλέσει άμεσα αλλά θεωρούμε ότι αρκεί η κρίση  των πολιτών της πατρίδας μας στις πρόσφατες εκλογές της 7η Ιουλίου, αποδίδοντας "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...", κατατάσσοντας την κυβέρνηση 5 ετών ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση.

Ευελπιστούμε η εν λόγω παρέμβασή μας να αποτελεί την τελευταία πράξη στο δράμα που ζήσαμε ως Οργανισμός και ως στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα προηγούμενα πέντε χρόνια επί κυβέρνησης Σύριζα και στις προσβολές - επιθέσεις που δεχόμαστε τον τελευταίο χρόνο από την Αξιωματική Αντιπολίτευση.


Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων    ΜΑΡΑΓΚΟΣ Γεώργιος