Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Πλακιωτάκης: Σε εξέλιξη μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα του Λιμενικού άνω των 800 εκ. ευρώ


«Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, έχουν αποδείξει πως υπερασπίζονται τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας με αποφασιστικότητα, σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, τους κανόνες εμπλοκής στην θάλασσα και βεβαίως με απόλυτη προτεραιότητα τον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο υπουργός κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση «να μην υιοθετεί αβάσιμες και ατεκμηριώτες πληροφορίες για την στάση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος» κατά την προάσπιση των συνόρων μας και τις διασώσεις στο Αιγαίο, παρατηρώντας πως «υιοθετώντας την Τουρκική προπαγάνδα δεν κατηγορείτε την κυβέρνηση: Κατηγορείτε την Ελλάδα - και αυτό θα πρέπει να το λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας».

Ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε πως «πολλοί εντός αλλά και εκτός Ελλάδας, ενοχλούνται με την πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα με την οποία επιχειρούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος», επισημαίνοντας πως «μόνο τον τελευταίο μήνα, οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί σε ποσοστό 98% σε σχέση με το 2019». Η αποφασιστικότητα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, είπε ο Γιάννης Πλακιωτάκης «έχει ενοχλήσει πολλούς. Όμως εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με την ίδια αποφασιστικότητα και πάντοτε με βάση του κανόνες του διεθνούς δικαίου και της διεθνούς νομιμότητας τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας, τα οποία είναι και σύνορα της Ε.Ε.».

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανέφερε πως αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη η φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας στον ύψιστο βαθμό, γι' αυτό είναι σε εξέλιξη ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα του Λιμενικού Σώματος, που από την επόμενη προγραμματική περίοδο θα ξεπεράσει τα 800 εκατ. ευρώ..

naftemporiki.gr