ΠΕΑΛΣ προς παραιτηθέντα Πρόεδρο ΠΟΕΠΛΣ και μέλη Δ.Σ, ΠΟΕΠΛΣ:  Τα δάση δεν αναζωογονούνται κόβοντας τα δέντρα, αλλά τους θάμνους και τα βάτα!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ προς παραιτηθέντα Πρόεδρο ΠΟΕΠΛΣ και μέλη Δ.Σ, ΠΟΕΠΛΣ:  Τα δάση δεν αναζωογονούνται κόβοντας τα δέντρα, αλλά τους θάμνους και τα βάτα!
Πειραιάς, 01-10-2020

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/78/20


Η δεύτερη κατά σειρά, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, παραίτηση Προέδρου ΠΟΕΠΛΣ, δεν μας αιφνιδιάζει. 


Μετά τον κ. Τσιάνο Παναγιώτη και ο κ. Ελευθεράκης Γιώργος δήλωσε την παραίτησή του από την θέση του Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ.


Η παραίτηση αυτή δεν μας εκπλήσσει, καθώς, τόσο όσοι γνωρίζουν τον κ. Ελευθεράκη καλά, όσο κι εμείς, ως συνδικαλιστικός φορέας που έχει φιλική, συναδελφική και σε συνδικαλιστικό επίπεδο σχέση μαζί του, γνωρίζαμε ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει αντιμέτωπη η δική του αντίληψη του συνδικαλισμού ως προσφορά, σεμνότητα, ταπεινότητα, εργασία, με την διαπίστωσή του περί ''παιδικών ασθενειών" και "συνδικαλιστικού κανιβαλισμού" στον συνδικαλιστικό φορέα που εκπροσωπεί.


Ως Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ευελπιστούμε στη μη αποδοχή, από το αρμόδιο όργανο της ΠΟΕΠΛΣ, της παραίτησης του κ. Ελευθεράκη, επιβεβαιώνοντας ότι η προσφορά, η σεμνότητα, η ταπεινότητα, η εργασία, που επικαλέστηκε ότι θα πρέπει να αποτελούν γνώμονα δράσης ενός συνδικαλιστή, θα αποτελέσουν, επιτέλους, αφορμή για πραγματική επανεκκίνηση του μεγάλου αυτού συνδικαλιστικού φορέα, απομονώνοντας όσους λειτουργούν ως "παιδική ασθένεια", ,κανιβαλίζουν το συνδικαλιστικό κίνημα, που προσφέρουν μόνο στους εαυτούς τους, που δεν εργάζονται, δεν είναι σεμνοί και ταπεινοί, επιβιώνουν με εξώδικα, μηνύσεις, αγωγές, απειλές και εκφοβισμούς, προσβάλλοντας με τις συμπεριφορές τους συνδικαλιστές και το συνδικαλιστικό κίνημα του Λ.Σ.


Αγαπητέ κύριε Ελευθεράκη Γιώργο και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ,


Τα δάση δεν αναζωογωνούνται κόβοντας τα δέντρα, αλλά τους θάμνους και τα βάτα!

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων    ΜΑΡΑΓΚΟΣ Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια