Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες

ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

images

Διαβάστε ΕΔΩ >>>ολες τις Παρεμβάσεις-Ανακοινώσεις-Επιστολές της ΠΕΑΛΣ

Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ΛΣ


- Πρόσφατες παρεμβάσεις ΠΕΑΛΣ :


Επομενες ανακοινωσεις >>>....

.

Διαβάστε στο BLOG της ΠΕΑΛΣ "ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ":

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Η ενωση Αξιωματικών Κρήτης για την ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων σε βάρος Ανώτερου ΑξιωματικούΑνακοίνωση των Αξιωματικών Κρήτης: Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων σε βάρος Ανώτερου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. (δείτε εδώ τη σχετική Ανακοίνωση της ΕΑΥΝ Χανίων), η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης εξέδωσε την κάτωθι Ανακοίνωση : 

"Η Ένωση μας με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωσή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων με την οποία καταφέρετε εναντίον Ανώτερου Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετεί στο Νησί, θα ήθελε να τοποθετηθεί και να επισημάνει τα όρια που διέπουν το Σώμα που υπηρετούμε.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Σώματος, το αστυνομικό προσωπικό οφείλει να σέβεται την ιεραρχία και να μην αναφέρεται με προσβλητικό και υποτιμητικό τρόπο κατά ανωτέρων του γινόμενο υπαίτιο διάπραξης ποινικών και πειθαρχικών παραπτωμάτων. Θεωρούμε άκομψες και άκρως προσβλητικές τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους απευθύνονται στον Ανώτερο Αξιωματικό, στον οποίο έλεγχο για τις πράξεις του και τις παραλείψεις του μπορεί να ασκήσουν μόνο οι ιεραρχικά προϊστάμενοι του.

Τη δεδομένη δε χρονική στιγμή εκτιμούμε επιτηδευμένη και σκόπιμη την χρήση τέτοιων επιθέτων που προκαλούν το κοινό αίσθημα και δημιουργούν στρεβλές και επικίνδυνες εντυπώσεις για την Ελληνική Αστυνομία.

Αξιούμε την αποκατάσταση της ηθικής τάξης με την ανάκληση των ακραίων εκφράσεων και καλούμε στο σύνολό τους τις συνδικαλιστικές ενώσεις να τηρήσουμε το επίπεδο και το κύρος της αποστολής μας."