ΠΕΑΛΣ : συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ και Γενικό Γραμματέα και στα μέλη του Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ για τις θέσεις που ανέλαβαν .
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ : συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ και Γενικό Γραμματέα και στα μέλη του Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ για τις θέσεις που ανέλαβαν .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
 

Πειραιάς, 07-10-2020

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/83/20

Με αφορμή την ανασυγκρότηση των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. χθες Τρίτη 06/10/2020 η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος εκφράζει τα συγχαρητήρια της στα έμπειρα και με αποδεδειγμένη αγωνιστικότητα μέλη του Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ,  που ανέλαβαν θέσεις ευθύνης στο ΔΣ και συγκεκριμένα :

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΘΕΣΕΙΣ                     ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Πρόεδρος                               ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος Α΄                     ΚΟΥΖΗΣ Βασίλειος
Αντιπρόεδρος Β΄                     ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας            ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος
Αναπληρωτής Γεν.Γραμματέας  ΔΑΝΙΚΑΣ Σωτήριος
Οργανωτικός Γραμματέας          ΣΑΜΑΡΑΣ Ευστάθιος
Ταμίας                                         ΓΑΛΑΝΗΣ Χρήστος
Αναπληρωτής Ταμίας                 ΤΣΑΛΙΚΗΣ Ιωάννης
Δημοσίων Διεθνών Σχέσεων     ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ Φώτιος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Τακτικός Εκπρόσωπος
ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης
Αναπληρωματικός Εκπρόσωπος
ΣΑΜΑΡΑΣ Ευστάθιος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Τακτικός Εκπρόσωπος
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γεώργιος
Αναπληρωματικός Εκπρόσωπος
ΔΑΝΙΚΑΣ Σωτήριος

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης , ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος  , ΣΑΜΑΡΑΣ Ευστάθιος

ΓΑΛΑΝΗΣ Χρήστος , ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ Φώτιος  ,ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος , ΤΣΑΛΙΚΗΣ Ιωάννης

Θα ήταν ατόπημα να λησμονούσαμε να αναφερθούμε στον μέχρι χθες Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ κ. Ελευθεράκη Γ. ο οποίος μετά την παραίτησή του, για γνωστούς σε όλους λόγους, αποφάσισε να μην διεκδικήσει καμία θέση στο Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ, αλλά να συνεχίσει να προσφέρει ως εκπρόσωπος των στελεχών από τη θέση μέλους Δ.Σ., στον οποίο συνάδελφο, επαγγελματία και συνδικαλιστή με αξιοπρέπεια και ήθος, ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Προσδοκούμε και ευχόμαστε από το νέο πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ και Γενικό Γραμματέα  και σε όσους κατέχουν θέση ευθύνης στο Δ.Σ., να στρέψουν το πλοίο που λέγεται ΠΟΕΠΛΣ σε πορεία ενότητας, ομόνοιας, δημοκρατικών διαδικασιών και συνεργατικότητας και όλοι μαζί να συμβάλλουν στην επίλυση των θεμάτων που αφορούν στον Οργανισμό που υπηρετούμε, και στην άμβλυνση ή στην οριστική επίλυση των προβλημάτων των στελεχών του ΛΣ, που καθημερινά δίνουν τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς ευθύνης, καταθέτοντας περίσσευμα ψυχής .

Από πλευράς μας, είναι διαχρονικά δεδομένη η συνδρομή και η συμβολή μας προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα και αποτελεί δέσμευση μας ότι θα  συμπλέουμε, θα επικροτούμε και θα στηρίζουμε, αποτελεσματικές ενέργειες που θα έχουν στόχο, το συμφέρον των στελεχών και του οργανισμού που υπηρετούμε αλλά και δεδομένο  ότι θα συνεχίσουμε ν' αποτελούμε αντίβαρο και ανάχωμα απέναντι σε όσους δεν θα συνδράμουν  στην επανεκκίνηση του συνδικαλιστικού κινήματος , σε όσους θα επιλέξουν να δρουν με μικροσυνδικαλιστικά και μικροπολιτικά κίνητρα, σε όσους θα επιλέξουν να ποινικοποιήσουν    τον συνδικαλισμό  και την ελευθερία συνδικαλιστικής έκφρασης όσων διαφωνούν μαζί τους εν είδει ή ελλείψει συνδικαλιστικού λόγου/επιχειρημάτων ή για την κάλυψη της συνδικαλιστικής τους ανεπάρκειας και των ευθυνών τους  ,  σε όσους θα επιλέξουν να δρουν  μόνο για το προσωπικό τους όφελος και οχι για τα στελέχη ΛΣ. και σε όσους προσπαθήσουν να εδραιωθούν με απειλές αποστρατείας ...

  ¨'Αυτό είναι που έχει ανάγκη το Σώμα, , αυτό είναι που περιμένουν τα στελέχη , αυτό είναι που έχει  ανάγκη το συνδικαλιστικό κίνημα.'

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων    ΜΑΡΑΓΚΟΣ Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια