ΠΕΑΛΣ: Αίτημα περί χορήγησης άδειας με κατ' εξαίρεση μετακίνηση των υπηρετούντων στελεχών Λ.Σ. από νομό σε νομό τις ημέρες των εορτών .
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ: Αίτημα περί χορήγησης άδειας με κατ' εξαίρεση μετακίνηση των υπηρετούντων στελεχών Λ.Σ. από νομό σε νομό τις ημέρες των εορτών .Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/94/2020


ΠΡΟΣ:

κ. ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΚ Δ'


ΚΟΙΝ.:

- κ. ΥΝΑΝΠ

- κ. Α/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

- κ. Α΄ΥΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

- κ. Β΄ΥΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

- κ. ΓΕΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

- Κεντρικές - Περιφερειακές Υπηρεσίες

- Μέλη ΠΕΑΛΣ


ΘΕΜΑ: Αίτημα χορήγησης άδειας και κατ εξαίρεση μετακίνησης των υπηρετούντων στελεχών Λ.Σ. από νομό σε νομό για τις ημέρες των εορτών


Με αφορμή εύλογες διαμαρτυρίες συναδέλφων μας, όλων των βαθμίδων, και λαμβάνοντας υπόψη, πέραν άλλων, την σημαντική προσφορά των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. των υπηρετούντων στο Ανατολικό Αιγαίο και τα επιχειρησιακά μέσα, καθώς και των στελεχών που υπηρετούν σε όλη την Ελλάδα, πολλά εξ αυτών εκτός τόπου επιλογής τους, αλλά και την προσφορά τους στην τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του COVID -19, θεωρούμε ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας, μέσω του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τη χορήγηση άδειας και την κατ' εξαίρεση μετακίνηση των στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που επιθυμούν να περάσουν τις εορτές των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους, οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικό νομό από αυτόν που υπηρετούν, με την προϋπόθεση, κατά την επιστροφή τους, τα μετακινούμενα στελέχη να προσκομίζουν στην Υπηρεσία αρνητικό τεστ COVID - 19.

Ευελπιστούμε στην θετική έκβαση του αιτήματός μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συνδρομή απαιτηθεί.

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ        Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια