Πειραιάς, 03-02-2021

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/18/2021

Όπως με την από 29-01-2021 ανακοίνωσή μας δηλώσαμε ότι δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η παρέμβαση του κ. Κουρουμπλή στην Ολομέλεια της Βουλής  προς τον Πρόεδρο της ΠΕΑΛΣ και την ΠΕΑΛΣ, έτσι καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί και πάλι η απάντηση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΠΕΑΛΣ, η οποία μάλιστα αφήνει πέραν άλλων και ανυπόστατες προσωπικές αιχμές.

Δεν θα ακολουθήσουμε. 

Θα μείνουμε μόνο στο ότι οι Αξιωματικοί αξιολογούνται καθημερινά αλλά και στις τακτικές ετήσιες κρίσεις από τους Προϊσταμένους τους και την Ηγεσία του Σώματος, όπως και οι συνδικαλιστές κρίνονται για την συνδικαλιστική τους δράση στην δημοκρατική εκλογική διαδικασία του Σωματείου τους. Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και με τις πολιτικές - πράξεις που ασκούνται από τις Κυβερνήσεις και οι οποίες κρίνονται από τον λαό. 

Όλοι κριθήκαμε και ο νοών νοείτω.

Συνεχίστε την παλιά σας τακτική και πολύ γρήγορα θα καταλάβετε ότι έτσι ούτε τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία σας υπερασπίζεστε, ούτε την εμπιστοσύνη των στελεχών Λ.Σ. θα εξασφαλίσετε, ούτε όμως και τον σεβασμό έναντι πάντων θα εμπνέετε, αλλά ούτε – κι ίσως αυτό να είναι το σημαντικότερο όλων – τα δικαιώματα των ένστολων θα υπερασπίζεστε.

Η στήριξη στο πρόσωπο του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα παραμένει αμετάβλητη και σταθερή.

Καλό μήνα αγαπητοί υπεύθυνοι του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ.


To Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ


Μιχάλης Κόκκινος

Γεώργιος Μακρής

Κωνσταντίνος Μουτζουβής

Ελευθέριος Βαλεργάκης

Γεώργιος Δραμητινός

Γεώργιος Περαμερίτης