ΠΕΑΛΣ: Οφείλουμε αρωγή και συμπαράσταση στις προσπάθειες του Διευθυντή Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. Κωνσταντελλου Γ. και όλου του προσωπικού της Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ: Οφείλουμε αρωγή και συμπαράσταση στις προσπάθειες του Διευθυντή Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. Κωνσταντελλου Γ. και όλου του προσωπικού της Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Πειραιάς, 10-03-2021 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/27/2021 

Η ΠΕΑΛΣ με γνώμονα να σταθεί αρωγός, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, στη μάχη εναντίον της πανδημίας COVID 19, μετά τη διάθεση στην Υπηρεσία Υγειονομικού τεσσάρων εκατό χιλιάδων (4.100) μασκών προσώπου υψηλής προστασίας, τύπου FFP2, για την προφύλαξη των στελεχών Λ.Σ., προέβη σε μια ακόμα προσπάθεια συνδρομής μας στην Υπηρεσία Υγειονομικού Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ. παραδίδοντας χθες 09-03-2021 στα γραφεία μας πριν την έναρξη συνεδρίασης του Δ.Σ. και πέντε (05) συσκευές σάρωσης εγγραφών (scanner) για την εξυπηρέτηση των διαδικαστικών απαιτήσεων - αναγκών και την ενίσχυση της εύρυθμης υπηρεσιακής της λειτουργίας για την εξυπηρέτηση όλων των στελεχών Λ.Σ..


Εκ μέρους του ΔΣ, ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ κ. Πασσάκος, ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ., Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Κωνσταντέλλο Γεώργιο, ο οποίος παρευρέθη στα γραφεία της ΠΕΑΛΣ, αφενός για την ανάληψη των πρωτοβουλιών που όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας διακρίνουμε και αφετέρου για τη σημαντική συνεισφορά του ιατρικού και διοικητικού προσωπικού της Υπηρεσίας, της οποίας προΐσταται, με στόχο την εξυπηρέτηση των στελεχών Λ.Σ. και την διαφύλαξη και προστασία της υγείας τους.

Τόνισε δε, ότι για την ΠΕΑΛΣ αποτελεί υποχρέωση να συμβάλλει, με όλες της τις δυνάμεις, στην προσπάθεια της Υγειονομικής Υπηρεσίας, αλλά και να αποτελεί συμπαραστάτη στις προσπάθειες, που καταβάλλει ο κ. Υπουργός, ο κ. Υφυπουργός και ο κ. Αρχηγός για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Σώματος, την βελτίωση της υπηρεσιακής καθημερινότητας αλλά και την επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουμε οι Αξιωματικοί ΛΣ αλλά και τα στελέχη ΛΣ όλων των βαθμίδων.

Τέλος, διατύπωσε την πεποίθηση ότι η προσπάθεια όλων μας, ως ένστολοι των Σ.Α., των Ε.Δ., του  ιατρικού - υγειονομικού προσωπικού της Χώρας αλλά και των πολιτών, σε συνδυασμό με τα μέτρα που λαμβάνει η πολιτεία και η επιστημονική κοινότητα, θα οδηγήσει στην επαναφορά μας στην προ εποχής COVID 19 κανονικότητα.

Ο κ. Διευθυντής της Υπηρεσίας Υγειονομικού από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ και τα μέλη μας για την σημαντική συνεισφορά μας στο δύσκολο έργο της Υπηρεσίας, της οποίας προΐσταται, που δεν είναι άλλο από την προστασία του πολύτιμου αγαθού της υγείας. 

Ιδιαίτερα στάθηκε στις αξίες της ανιδιοτελούς αλληλεγγύης, της προσφοράς και της πραγματικής συλλογικότητας που πρέπει πρωτίστως να χαρακτηρίζει το συνδικαλιστικό πνεύμα και παράλληλα επεσήμανε την πρόθεση προαγωγής της σχέσης αγαστής συνεργασίας που ήδη έχει καλλιεργηθεί. Ολοκλήρωσε δε, με την ευχή σύντομα η περιπέτεια αυτή που όλοι βιώνουμε να αποτελέσει παρελθόν.

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΑΛΣ κ. Μαραγκός Γ. απένειμε στον κ. Διευθυντή, Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Κωνσταντέλλο Γεώργιο τον θυρεό της ΠΕΑΛΣ.

Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                 Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ    Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια