Πειραιάς, 19-03-2021

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/32/21


ΠΡΟΣ:

Α΄ Υπαρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αντιναύαρχο ΛΣ ΙΣΑΚΟΓΛΟΥ Νικόλαο


ΚΟΙΝ.:

- Γρ. κ. ΥΝΑΝΠ

- Γρ. κ. Υφ.ΥΝΑΝΠ

- Γρ. κ. Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

- Κεντρικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. 

- Μέλη ΠΕΑΛΣ


Κύριε Α΄ Υπαρχηγέ,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Α΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σας εύχομαι μια  παραγωγική και εποικοδομητική θητεία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

Διανύουμε μια περίοδο έντονων προκλήσεων και απαιτήσεων για το Λιμενικό Σώμα, όπου απαιτείται περισσότερο από ποτέ συναίνεση, ενότητα δυνάμεων, ορθολογικός και αποτελεσματικός επιχειρησιακός σχεδιασμός και δράση καθώς και ενίσχυση της διακλαδικότητας Σ.Α. και Ε.Δ.

Προσδοκώ και εύχομαι ότι η παρουσία σας από την θέση πλέον του Α’ Υπαρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θα φέρει το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα ώστε να εξακολουθήσει ο Οργανισμός που υπηρετούμε να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα και με επάρκεια στο ρόλο που διαδραματίζει όλα αυτά τα χρόνια της ένδοξης πορείας του.

Με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας κι έχοντας αποδείξει μέχρι σήμερα τη συνδρομή μας και συμβολή μας ως ΠΕΑΛΣ, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα, θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας, που θα κατατείνουν στην κατεύθυνση του κοινού μας στόχου για ένα καλύτερο Λιμενικό Σώμα, αντάξιο της ιστορίας του.   

Με Τιμή

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ