Πειραιάς, 19-03-2021

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/33/21


ΠΡΟΣ:

Β΄ Υπαρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αντιναύαρχο ΛΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γεώργιο


ΚΟΙΝ.:

- Γρ. κ. ΥΝΑΝΠ

- Γρ. κ. Υφ.ΥΝΑΝΠ

- Γρ.κ. Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

- Γρ.κ. Α’ Υ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

- Κεντρικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. 

- Μέλη ΠΕΑΛΣ


Κύριε Β΄ Υπαρχηγέ,

Ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος με την ευκαιρία της προαγωγής στο βαθμό του Αντιναυάρχου και της ανάληψης των καθηκόντων σας ως B΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σας εύχομαι μια καλή και παραγωγική θητεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία σας από την θέση πλέον του B’ Υπαρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θα φέρει το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα στα ζητήματα που αφορούν στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος αλλά και στον Οργανισμό που υπηρετούμε, ώστε να εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα και με επάρκεια στο ρόλο που διαδραματίζει όλα αυτά τα χρόνια της ένδοξης πορείας του.

Με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας, ως ΠΕΑΛΣ θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας που θα κατατείνουν στην κατεύθυνση του κοινού μας στόχου για ένα καλύτερο Λιμενικό Σώμα, αντάξιο της ιστορίας του.

Εξάλλου είναι επιβεβαιωμένη η συνδρομή μας διαχρονικά και η συμβολή μας προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα.


Με Τιμή

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ