ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FB 

 ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ-  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 

09-04-2021: Επειδή κάποιοι παρότι παρακολουθήματα προηγούμενων καταστάσεων και παρότι μας χρωστούν, έχουν καβαλήσει το καλάμι κι επειδή, εκμεταλλεύονται τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε ή κέρδισαν παραπλανώντας ή με αθέμιτα μέσα, θεωρούν τους εαυτούς τους ισχυρούς και υπεράνω άλλων αλλά και τον υπομονετικό, δεδομένο, θέτοντας αυτόν σε δεύτερη μοίρα, νομίζουν ότι μπορούν να μας εκμεταλλευτούν ή ακόμα χειρότερα ότι μπορούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, ή ότι μπορούν ανενόχλητοι να πράττουν μόνο για τους εαυτούς τους αδιαφορώντας για τα ζητήματα που τους έχουμε θέσει ως ΠΕΑΛΣ κι απασχολούν τους  αξιωματικούς, δείχνοντας παράλληλα ενδιαφέρον που πηγάζει από το φόβο......, μόνο σε αιτήματα συνήθως παράλογα και εκτός του πραγματικά εφικτού, τους ενημερώνω ότι :

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο όταν δεν έχει τη θέση που του πρέπει, όταν δεν εκτιμάται αρκετά και ότι η υπομονή έχει όρια , τη διάρκεια όμως των οποίων, μόνο ο υπομονετικός θα επιλέξει και συνήθως εξαρτάται από το πόσες ευκαιρίες θέλει να δώσει.

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι όταν στερέψει η υπομονή, δεν επαναφορτίζεται και το τέλος έρχεται ξαφνικά κι απρόβλεπτα και σε αυτή την έκρηξη του, τέλος, ουδέν σφάλμα συγχωρείται, πόσο μάλλον αναγνωρίζεται και ότι θα ακουστούν πράγματα που ούτε καν μπορούσαν κάποιοι να φανταστούν και λεπτομέρειες, που δεν πρόσεξαν ποτέ.

Επειδή λοιπόν εμείς στην υπομονετική ΠΕΑΛΣ δεν χρωστάμε σε κανέναν, δε θέλουμε συνδιοίκηση, έχουμε μάθει να συνδικαλιζόμαστε και παράλληλα να εργαζόμαστε, δεν αγαπήσαμε την πολυθρόνα, δεν πτοούμαστε από προειδοποιήσεις - απειλές, δε σκύψαμε ποτέ σε κάτι και σε οποιονδήποτε που δεν πιστεύαμε και ήταν αντίθετος των αρχών μας, του διεκδικητικού μας πλαισίου, του θεσμικού ρόλου της ΠΕΑΛΣ και της προόδου του ΛΣ, δίνουμε άλλη μια, τελευταία, ευκαιρία σε αυτούς τους ΚΑΠΟΙΟΥΣ  να κάνουν μια δεύτερη σκέψη, να αλλάξουν ρότα και τους συμβουλεύουμε, σε αυτή τη δεύτερη σκέψη να λάβουν υπόψη τα παραπάνω και ότι η σύγκρουση με την υπομονή που θα μετατραπεί σε οργή και μάλιστα με κάποιους που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και έχουν επιλέξει διαδρομή από την οποία δεν έχουν τίποτα να χάσουν ή να κερδίσουν και που έχουν μάθει παίρνουν ρίσκα, έχουν αποδείξει ότι  μπορούν να πολεμούν και αντέχουν να τους πολεμούν, είναι μια σύγκρουση από την οποία είναι εξαρχής δεδομένο ότι θα βγουν χαμένοι και κάπως έτσι θα τελειώνουν όλα.......

Προειδοποιούμε λοιπόν, φοβού την οργή του υπομονετικού, γιατί θα έρθει σε χρόνο που μόνο ο υπομονετικός ξέρει, και γιατί η μάχη θα έχει ένταση που και δεν την φαντάζεστε και σίγουρα δεν μπορείτε να την αντέξετε.

Όπως λοιπόν εμείς μάθαμε να δαμάζουμε τη δύναμή μας και  να είμαστε μετριοπαθείς, φροντίστε κι εσείς να μάθετε πολύ γρήγορα να τη δαμάζετε και προσγειωθείτε  ....γιατί η υπομονή μας, τελείωσε ...

Η επιλογή δική σας ... 

Ελπίζω ότι ο κ. Υπουργός, ο κ. Υφυπουργός και ο κ. Αρχηγός θα αντιληφθούν και θα πράξουν ανάλογα, κλείνοντας τα αυτιά τους στις διαχρονικές σειρήνες του ΛΣ που επιχειρούν να εξασφαλίσουν τους εαυτούς τους και ότι θα αναστρέψουν αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, τη γενική πλέον πεποίθηση ότι για  άλλη μια φορά το σώμα δείχνει εξαιτίας των λίγων ότι αρχίζει πάλι να οπισθοδρομεί .

ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ