Η ΠΕΑΛΣ θα είναι αρωγός για όσο θα διαρκεί το ανιδιοτελές έργο του ΣΥΜΕΛΣ στην κατευθυνση της περαιτέρω βελτίωσης της καθημερινότητας των συναδέλφων και των οικογενειών τους
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΠΕΑΛΣ θα είναι αρωγός για όσο θα διαρκεί το ανιδιοτελές έργο του ΣΥΜΕΛΣ στην κατευθυνση της περαιτέρω βελτίωσης της καθημερινότητας των συναδέλφων και των οικογενειών τους

22

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ (ΠΕΑΛΣ)

Πειραιάς, 10-06-2021 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/54/2021


Ενημερώνουμε ότι την Τέταρτη 09 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας  συνάντηση με το  Σύλλογο Μέριμνας Εργαζομένων Λ.Σ. (ΣΥΜΕΛΣ) όπου μεταξύ των προεδρείων υπήρξε όπως αναμενόταν, γόνιμος διάλογος και  εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων - προτάσεων.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΜΕΛΣ Γκιουρτζίδης Δ. αφού τόνισε ότι η Π.Ε.Α.Λ.Σ. από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του ΣΥΜΕΛΣ στάθηκε στο πλευρό του ΣΥΜΕΛΣ, ενημέρωσε για όλες τις δράσεις και τις προσφορές που τρέχουν αυτή την περίοδο, καθώς επίσης και αυτές που σχεδιάζονται για το άμεσο μέλλον.

Απο πλευράς της ΠΕΑΛΣ, ο Πρόεδρος Πασσάκος Σ. εξήρε το έργο του Σ.Υ.Μ.Ε.Λ.Σ και δήλωσε ότι η ΠΕΑΛΣ θα συνεχίσει να είναι αρωγός για όσο θα διαρκεί το ανιδιοτελές έργο που επιτελεί και οι δράσεις που αναλαμβάνει έχουν σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων και των οικογενειών τους και για την επίτευξη αυτού του κοινού μας σκοπού η  ΠΕΑΛΣ πρότεινε κι έγινε αποδεκτό, τη χρησιμοποίηση  από το Σ.Υ.Μ.Ε.Λ.Σ του γραφείου της ΠΕΑΛΣ στο κτίριο του ΥΝΑΝΠ στη 2ας Μεραρχίας στον Πειραιά και τη χορήγηση απο το Σ.Υ.Μ.Ε.Λ.Σ καρτών μέλους προς διευκόλυνση των μελών της ΠΕΑΛΣ στη χρήση των πρόσφορων που κάθε φορά ισχύουν.

Η συνάντηση έκλεισε με τη συμβολική απονομή του θυρεού της Π.Ε.Α.Λ.Σ. από τον Πρόεδρό της Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Πασσάκο Σπυρίδωνα προς τον Πρόεδρο ΣΥΜΕΛΣ Αρχικελευστή Λ.Σ. Γκιουρτζίδη Δημήτριο.


21

 


       Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια