ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΘ 080 : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΛΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΑΣΕΙ-ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΑΣ ....
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΘ 080 : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΛΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΑΣΕΙ-ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΑΣ ....


Το Σαββάτο 31/07/2021 ως Πρόεδρος της ΠΕΑΣ είχα την τιμή να καλωσορίσω στα Χανιά τον Αντιπλοίαρχο ΛΣ ΠΕΡΑΜΕΡΙΤΗ Γ.  Α Μηχ/κο , τον Υπ/ρχο ΛΣ  ΚΑΡΑΚΟΝΤΗ Α.Κυβερνήτη  και το πλήρωμα του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης Ο80 .

Εκ μέρους της ΠΕΑΛΣ παρατέθηκε προς τιμή τους ,στο Ενετικό λιμένα Χανίων ,γεύμα με Χανιώτικης κουζίνα,  στο οποίο είχαμε τη χαρά να παρευρεθούν οι κ.κ.   Λ/ρχης Χανίων Αντ/ρχος ΛΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ Ε.  ,Υ/ρχης Πλωτάρχης ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Νεκταριος , Aντ/ρχος ΛΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ Β. Υ/της ΑΕΝ ΚΡΗΤΗΣ, ο Διοικητής Α Λ/Τ Χανιων Υπ/ρχος ΛΣ ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΑΚΗΣ , Υπ/ρχος ΛΣ ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ Κ. , Υπ/ρχος ΛΣ ΛΕΚΑΚΟΣ Θ. ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΠΛΣ 414  και ο  Σημ/ρος ΛΣ ΚΑΡΤΑΚΗΣ Ι. .

.Ως Πρόεδρος της ΠΕΑΣ συνεχάρη εκ μέρους του ΔΣ τους αξιόλογους συναδέλφους που υπηρετούν στο ΠΑΘ 080 και στο πρόσωπο αυτών όλα τα στελέχη ΛΣ που υπηρετούν στα επιχειρησιακά μέσα του ΛΣ  , για την γενναιότητα ,αυτοθυσία ,  ετοιμότητα, αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και επαγγελματισμό που αδιαμφισβήτητα και με επιτυχία επιδεικνύουν στην εκτέλεση των δύσκολων καθηκόντων τους αλλά και για την υπομονή που επιδεικνύουν στα όλο και πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα που βρίσκονται εν πλω .

Ευχήθηκα  στον κυβερνήτη και στο πλήρωμα επιτυχίες στο δύσκολο έργο τους, εις ανώτερα, υγεία, πάντα καλά ταξίδια. και  οικογενειακή ευτυχία .

 
Στο πλαίσιο της συναντήσεώς μας τόνισα ότι τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια η ΠΕΑΛΣ αλλά και με προσωπικές μου παρεμβάσεις ως Γ.Γ στο παρελθόν και ως Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ  οτι αν και επανειλημμένες φόρες έχουμε καταθέσει τις προτάσεις-εισηγήσεις μας προς επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και για την αναγκαιότητα έμπρακτης ανταπόδοσης άπο τις πολιτικές αλλα και στρατιωτικός ηγεσίες μας για την τεράστια προσφορά τους στην πατρίδα μας δυστυχώς πάντα παρέμεναν στα συρτάρια τους ,καθιστώντας τους σε όλα τα επίπεδα ,όλο και περισσότερο  αδικημένους  και μάλιστα με το συνδικαλιστικό κίνημα  του ΛΣ να αντιδρά -δρα ,κατώτερα των περιστάσεων  .
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σ.


 


  https://proedros-peals.blogspot.com/

WWW.PEALS.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια