Δηλώνουμε την πλήρη ικανοποίηση μας για τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες του Υπουργού μας ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δηλώνουμε την πλήρη ικανοποίηση μας για τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες του Υπουργού μας ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ  (ΠΕΑΛΣ)

 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 25/08/2021

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/61/2021

 ΠΡΟΣ:

- Κεντρικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

- Μέλη ΠΕΑΛΣ

MME

Με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ που έντεχνα δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και συμπεράσματα αναφορικά με τις μέχρι σήμερα νομοθετικές πρωτοβουλίες του κ. ΥΝΑΝΠ αλλά και την πληροφόρησή μας και δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί συσχέτισης της ΠΕΑΛΣ με αυτά τα δημοσιεύματα και περί δήθεν δυσαρέσκειάς μας για την πολιτική και στρατιωτική Ηγεσία μας παρεμβαίνουμε ως ακολούθως.

Για την ΠΕΑΛΣ είναι στόχος να μην "βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος" και η λήψη αποφάσεων που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του ΛΣ, το μέλλον το δικό μας αλλά και των επόμενων γενιών, η καλύτερη εξυπηρέτηση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών , η βελτίωση της υπηρεσιακής καθημερινότητάς του προσωπικού, η ιεράρχηση των πραγματικών αναγκών, η καλή ανάλυση των δεδομένων, ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός και δε διστάζουμε να δηλώσουμε ότι όλα αυτά αποτελούν και στόχους του Υπουργού μας κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη και ως εκ τούτου αποτελεί υποχρέωση μας να συμβάλλουμε και να παραμείνουμε συμπαραστάτες σε όλες τις προσπάθειές του .

Η ΠΕΑΛΣ αποτελεί τον μοναδικό συνδικαλιστικό φορέα του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί και δικαιωθεί σε όλα τα επίπεδα και ως Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και εκπροσωπώντας τους Αξιωματικούς του Λιμενικού, οι οποίοι φέρουν και την ευθύνη ως Αξιωματικοί και των στελεχών Λιμενικού Σώματος υφισταμένων μας όλων των βαθμίδων κι επειδή διακρίνουμε ότι γίνεται προσπάθεια από κάποιους να αποδομήσουν το έργο της πολιτικής ηγεσίας, για μικροπολιτικούς και μικροσυνδικαλιστικους λόγους με παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση ή απόκρυψη της αλήθειας, τονίζουμε προς όλους αυτούς ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να παραπληροφορούν, αδικούν, και εκθέτουν , τους υγιείς συνδικαλιστικούς φορείς και συνδικαλιστές, τον Υπουργό ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη, τον Αρχηγό ΛΣ Αντιναύαρχο ΛΣ ΚΛΙΑΡΗ Θ. και τον Β Υπαρχηγό ΛΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γ. , οι οποίοι καθημερινά αποδεικνύουν έμπρακτα, ότι στέκονται στο πλευρό των στελεχών ,επανέφεραν και προσπαθούν να διατηρήσουν την κανονικότητα στο ΛΣ, αυτή την κανονικότητα που πολλοί από αυτούς που σήμερα διαμαρτύρονται , είχαν βοηθήσει-πρωτοστατήσει να μετατραπεί σε αντικανονικότητα .

Δηλώνουμε την πλήρη ικανοποίηση μας για το πλαίσιο των σημαντικών μεταρρυθμίσεων του κ. Πρωθυπουργού Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  , στους τομείς προστασίας των θαλασσίων συνόρων, του εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού του Λιμενικού Σώματος, στην ενίσχυσή του με ανθρώπινο δυναμικό, στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των νησιωτών μας και για το γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας του για τη μεγάλη μεταρρυθμιστική πορεία, η οποία έχει ξεκινήσει για τη χώρα και που σε οτι αφορά το ΛΣ φέρει και τη συνυπογραφη του Υπουργού μας ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη.

 Έτσι έχουμε επιλέξει μέχρι σήμερα ως ΠΕΑΛΣ, να λειτουργούμε, να πράττουμε και να παρεμβαίνουμε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος , ανοικτά και με παρρησία .

Για το Δ.Σ.

   Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας

Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ       Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια