ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ  (ΠΕΑΛΣ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς, 08-09-2021 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/62/2021

Ενημερώνουμε ότι στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθεί Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο LA MER στην Γεωργιούπολη Χανίων.

Η διαμονή, η παράθεση γευμάτων/δείπνου, η χρήση του συνεδριακού χώρου στο ξενοδοχείο LA MER και η μετακίνηση από και προς τον Λιμένα Χανίων θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα της ΠΕΑΛΣ και την ευγενική συνδρομή/προσφορά της ιδιοκτήτριας οικογένειας του Ξενοδοχείου LA MER κ.κ. Γελασάκη Αντώνη και Γελασάκη Ιωάννη (Ναυτικοί Πράκτορες - Ξενοδόχοι).

Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και περί ώρας 21:00 με προορισμό τα Χανιά και η επιστροφή την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και περί ώρας 21:00, με μέριμνα της ΠΕΑΛΣ.

Οι μετακινήσεις των συμμετεχόντων μελών, υπηρετούντων στις Λιμενικές Αρχές Κρήτης (Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Άγιος Νικόλαος – Ιεράπετρα - Σητεία), από και προς το ξενοδοχείο LA MER, θα πραγματοποιηθούν με πούλμαν, με την ευγενική συνδρομή/προσφορά της ιδιοκτήτριας οικογένειας του Ξενοδοχείου LA MER κ.κ. Γελασάκη Αντώνη και Γελασάκη Ιωάννη (Ναυτικοί Πράκτορες - Ξενοδόχοι). Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τις ακριβείς λεπτομέρειες των μετακινήσεων και του προγράμματος του Συνεδρίου.

Για την προστασία όλων κατά του COVID-19 και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού συμμετεχόντων, ενώ επιβεβλημένη, για τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο, είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας δύο δόσεων του εμβολιασμού κατά του COVID-19 ή η κατοχή πιστοποιητικού νόσησης.

Επίσης, κατά την παραμονή στο ξενοδοχείο θα διατίθενται, με μέριμνα του υπευθύνου τήρησης υγειονομικών πρωτοκόλλων, που θα οριστεί από την ΠΕΑΛΣ, self test.

Δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 24/09/2021 και ώρα 10:00

στο e-mail: pealsgr@gmail.com 

με την ένδειξη Συνέδριο ΠΕΑΛΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213.137.1305

Για το Δ.Σ.

            Ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας

     Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ                      Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ

   ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.                             ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

                 Διοικητής                                               Διευθυντής Προστασίας

        7ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ Κρήτης             Θαλασσίου Περιβάλλοντος      

Ο Όμιλος Γελασάκη είναι ένας ιδιωτικός όμιλος εταιρειών που εδρεύει στην Ελλάδα και δρα επιχειρηματικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αντώνης Γελασάκης

CEO Travel & Hospitality Divisions


Γιάννης Γελασάκης

CEO Shipping Division

Ο Όμιλος Γελασάκη είναι αφοσιωμένος στην παροχή υψηλής ποιότητας, αξιόπιστων υπηρεσιών και στην αειφόρο επιχειρηματική ανάπτυξη. 

Το όραμα του ομίλου για την επιτυχία αφορά την καλλιέργεια ενός επωφελούς εργασιακού περιβάλλοντος, την ανάπτυξη και εδραίωση ισχυρών επιχειρηματικών συνεργασιών και την υπεύθυνη επένδυση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Οι δραστηριότητες εστιάζονται σε τρεις κύριους τομείς: τουρισμό, ναυτικές υπηρεσίες και φιλοξενία.

Από το 1984 οι εταιρείες του Ομίλου Γελασάκη, του οποίου τη συνολική διοίκηση έχει η οικογένεια Γελασάκη, αναπτύσσονται ραγδαία και αναδεικνύονται μεταξύ των πλέον δυναμικών ελληνικών εταιρειών.

Ο Όμιλος εταιρειών Γελασάκη αναγνωρίζεται ως ένας αξιόπιστος εταίρος από τις σημαντικότερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα, όπως η Blue Star Ferries, η Superfast Ferries, η Hellenic Seaways ενώ προτιμάται ως επίλεκτος πάροχος υπηρεσιών για κρουαζιερόπλοια, εμπορικά και πολεμικά σκάφη, δεξαμενόπλοια κτλ.

Ο Όμιλος Γελασάκη τιμά τη σχέση του με τους κλάδους της ναυτιλίας και του τουρισμού στηρίζοντας ενεργά πρωτοβουλίες του Ελληνικού Ναυτικού, τοπικών κλαδικών φορέων καθώς και ομοσπονδιών θαλάσσιων αθλημάτων.

 Η ΠΕΑΛΣ ευχαριστεί τον Όμιλο Γελασάκη για την σημαντική προσφορά τους στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου μας αλλά και την συνδρομή τους μέσω δωρεών στις Λιμενικές Αρχές Ν. Χανίων και όχι μόνο. 


La Mer Resort & Spa 

Το La Mer Resort & Spa, όπου θα φιλοξενηθούν οι εργασίες του Συνεδρίου μας, βρίσκεται στην περιοχή Δράμια στην Γεωργιούπολη Χανίων, σε μια θαυμάσια παραλία μπροστά στο απέραντα γαλάζιο του Αιγαίου, στο μέσον μεταξύ των Χανίων και του Ρεθύμνου, πόλεων που συνδυάζουν γραφικότητα και ιστορικότητα.
 Γεωργιούπολη Χανίων

Η Γεωργιούπολη είναι παραθαλάσσιο χωριό των Χανίων, ένα από τα πολυπληθέστερα καλοκαιρινά θέρετρα του νομού. 

Απέχει 40 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, προς τα βορειοανατολικά και 20 χιλιόμετρα από το γειτονικό Ρέθυμνο.