ΠΕΑΛΣ : ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΣ ΚΑΙ NA EΚΘΕΤΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ 16-17/10 ΧΑΝΙΑ

14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ-XANIA - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ : ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΣ ΚΑΙ NA EΚΘΕΤΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ  (ΠΕΑΛΣ)


ΠΕΙΡΑΙΑΣ 16/09/2021
Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/A/69/2021

Λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, μας αποκάλεσαν “εν δυνάμει δολοφόνους” επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ισχυρίστηκαν ότι τυχόν αλλαγή της Κυβέρνησης, θα οδηγήσει τα στελέχη και πάλι στην προ εποχή ΣΥΡΙΖΑ, των εν δυνάμει δολοφόνων, ενώ παρόμοια δήλωση - τοποθέτηση υπήρξε πάλι από βουλευτές του Σύριζα και το 2015.

Πριν λίγους μήνες, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο φρόντισε να εκθέσει άνευ πραγματικού λόγου την πατρίδα μας στηριζόμενος και προφανώς αποδεχόμενος, προπαγανδιστικά δημοσιεύματα Τουρκικών ΜΜΕ περί δήθεν ακροτήτων και παράνομων επαναπροωθήσεων.

Πρόσφατα,  η πολιτική παράταξη ΣΥΡΙΖΑ, δια μέσω Βουλευτή της, επανήλθε, με προειδοποιήσεις - απειλές,  περί διερεύνησης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ  και απόδοσης ευθυνών,  στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία, κατά τους ισχυρισμούς του, λειτουργούν παραβιάζοντας τον όρκο τους και προβαίνουν σε ποινικά αδικήματα  με αποτροπές στη θάλασσα.

Σήμερα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νόμου "Κύρωση κώδικα νομοθεσίας για την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στον νησιωτικό χώρο για τον μηχανισμό εφαρμογής, την κρατική εποπτεία και τους γενικούς όρους υλοποίησης του Μεταφορικού Ισοδυνάμου", δυστυχώς για άλλη μια φορά, οι Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.κ. ΔΡΙΤΣΑΣ Θ. και ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ Π. επέλεξαν  να αποδώσουν στον Υπουργό ΥΝΑΝΠ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ι. δήθεν εντολές επαναπροωθήσεων, συκοφαντώντας και θυσιάζοντας στο βωμό της  αντιπολίτευτικής τους στρατηγικής, τα στελέχη ΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ., τα όποια νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται για να ανταπεξέλθουν στην υψηλή αποστολή τους, διασώζοντας συνανθρώπους μας και με αποφασιστικότητα και σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, φυλάσσουν τα σύνορά μας και σύνορα της Ευρώπης, σε αντίθεση με την  πολιτική των ανοικτών συνόρων του Σύριζα, με τις γνωστές συνέπειες για όλους μας και την Πατρίδα μας.
 
Η ΠΕΑΛΣ, ως θεσμικός φορέας, εκπρόσωπος των διοικούντων του Σώματος, Αξιωματικών του Λ.Σ¬ΕΛ.ΑΚΤ., σεβόμενοι τα μέλη μας και την ευθύνη που φέρουν ως Αξιωματικοί έναντι των υφισταμένων τους συναδέλφων τους και το διαχρονικό έργο και την προσφορά του ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ. και των στελεχών ΛΣ, όλων των κατηγοριών, αλλά και τον ρόλο, τον σκοπό και τις αρμοδιότητες του ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκαθαρίζει ότι η παραπάνω παρέμβασή μας, αποδίδει, μόνο, όπου πρέπει, "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι".

Για το Δ.Σ.
        Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ      Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια