ΠΕΑΛΣ: Διάθεση υγειονομικου υλικού
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΑΛΣ: Διάθεση υγειονομικου υλικού

 

 Πειραιάς, 21-01-2022
Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/03/2022

 

Τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, Αξιωματικοί Λ.Σ., από την έναρξη της πανδημίας, έχουν σταθεί, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Ένωσης, αρωγοί στην προσπάθεια της  Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΕΑΛΣ προχώρησε σε νέα προμήθεια μασκών υψηλής προστασίας και rapid tests, τα οποία θα διατεθούν στην Υγειονομική Υπηρεσία. 

Επιπρόσθετα, πρόκειται να καλύψει οικονομικά και το κόστος αναβάθμισης των υλικών οξυγονοθεραπείας του Ιατρείου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με την αναγόμωση τεσσάρων (04) φιαλών οξυγόνου, χωρητικότητας 2L καθώς και την αγορά μίας (01) γεμάτης φιάλης οξυγόνου χωρητικότητας 10L.

Η ΠΕΑΛΣ με γνώμονα την αναγκαιότητα συμμετοχής όλων στην δύσκολη αυτή συγκυρία της πανδημίας και διακρίνοντας ως προς αυτό την προσπάθεια της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας και της Υπηρεσίας Υγειονομικού, προτίθεται να  συνεχίσει, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων της, να θέτει τις υπηρεσίες της στον ευαίσθητο τομέα της διοικητικής μέριμνας, με όποιο τρόπο κάθε φορά κριθεί πρόσφορος.

Για το Δ.Σ.

             Ο Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ         Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια