NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Ένας Ναύαρχος του ΛΣ υποψήφιος στις εκλογές: Υποναυάρχος ΛΣ(εα) Νίκος Σπανάκος, στην Α Πειραιώς


Τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά του ανά νομό ανακοίνωσε προ ημερών το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο Βαγγέλης Αργύρης, επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, τόνισε πως «η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν μία ανοιχτή διαδικασία η οποία έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων».

Ανάμεσα στους υποψηφίους συμπεριλαμβάνεται και ο γνωστός στην οικογένεια του Λιμενικού Σώματος Υποναυάρχος ΛΣ(εα) Νίκος Σπανάκος, στην Α Πειραιώς .

Του ευχόμαστε καλό αγώνα όπως και σε κάθε άλλο υποψήφιο προερχόμενο από την οικογένεια του ΛΣ.

Παραθέτουμε επιστολή που μας απέστειλε σχετικά με την υποψηφιότητα του.
“Φίλες και φίλοι
Αυτή η εκλογική μάχη θα καθορίσει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας. Η Βουλή που θα προκύψει θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις που θα κρίνουν αν η χώρα και η κοινωνία θα βαδίσουν με ασφάλεια και ευημερία στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου με πραγματικό προοδευτικό και κοινωνικό πρόσημο.
Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να ηγηθούμε αυτής της προσπάθειας.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και της χώρας.Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα για να τα λύσουμε προς όφελος όλων των συμπολιτών μας αλλά κυρίως αυτών που πλήττονται βάναυσα και αδυνατούν μόνοι να αντιδράσουν. Δεν μας δεσμεύει καμιά εξάρτηση από πρόσωπα και καμιά ελίτ.
Πορευόμαστε με το λαό, ξέρουμε και σεβόμαστε τις καθημερινές ανάγκες των συνανθρώπων μας γιατί προερχόμαστε κι εμείς από το λαό. Είμαστε διατεθειμένοι να αγωνιστούμε για τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την υποστήριξη της δημιουργικότητας των νέων της περιοχής μας με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα αναβαθμίσει τη ζωή και την καθημερινότητά μας στον Πειραιά και στα νησιά μας.
Σε αυτή την προσπάθεια ζητώ τη  συστράτευση όλων σας.
Η υποψηφιότητά μου  ως εκπροσώπου σας στη Βουλή είναι η αφετηρία για να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο αξίες και συμπεριφορές ειλικρίνειας και εντιμότητας που ξεχάστηκαν ή αγνοήθηκαν,  αλλά είναι πλέον αναγκαίες για να ξεφύγει η κοινωνία και η ζωή μας από το συντηρητισμό και τον τακτικισμό των επαγγελματιών της πολιτικής που βάζει στο περιθώριο τις πραγματικές ανάγκες μας .
Είμαι ένας από σας και θα παραμείνω ένας από σας.  Ζητώ τη στήριξή σας σε έναν τίμιο, ειλικρινή και με όραμα αγώνα που θα αναδείξει ένα νέο πολιτικό, κοινωνικό και σύγχρονο δημοκρατικό μοντέλο διακυβέρνησης και εκπροσώπησης.”
         ΝΙΚΌΛΑΟΣ  ΣΠΑΝΑΚΟΣ ΥΠΟΝΑΎΑΡΧΟΣ Λ.Σ(Ε.Α) 
 ΠΤΥΧΊΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΆ.
 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ Α’ ΠΕΙΡΑΙΆ ΠΑΣΟΚ -ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ.
 
 https://limenikanea.gr/enas-navarchos-tou-ls-ypopsifios-stis-ekloges/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια