NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Η ΠΕΑΛΣ στην καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.




Πειραιάς, 30-06-2023 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/29/2023 

Την καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα 30-06-23 και να απολαύσουμε το όμορφο πρόγραμμα που παρουσίασαν οι μικροί μας φίλοι και άψογα επιμελήθηκαν οι δασκάλες τους. 

Εκ μέρους της ΠΕΑΛΣ παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΑΛΣ κ. Φύκας Γ. και ο Ταμίας της ΠΕΑΛΣ κ. Παγάνης Ι., μετά από σχετική πρόσκληση, οι οποίοι συνεχάρησαν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τον επαγγελματισμό τους και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα παιδιά.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο τ. Υπουργός Ναυτιλίας  και Νησιωτικής Πολιτικής και Επίτιμος Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ (εα) Κλιάρης Θ., η Γενική Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Σγουρού Μ., ο Διευθυντής ΔΠ Πλοίαρχος ΛΣ Μπουλακάκης Ε., ο Τμηματάρχης Διοικητικής Μέριμνας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ελευθεράκης Γ., ο Ιερέας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. π. Δημήτριος Βαρσαμίδης καθώς επίσης η Πρόεδρος του ΣΥΜΕΛΣ και μέλος της ΠΕΑΛΣ κα Βερροπούλου Αιμιλία. 

Τα παιδιά και το προσωπικό του Β/Ν Σταθμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ολοκλήρωσαν με χαμόγελα και κέφι τη φετινή σχολική χρονιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο!

Τη χαρούμενη αυτή στιγμή πλαισίωσε με την παρουσία της η Υπηρεσία Μουσικής Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., υπο την διεύθυνση του Αντιπλοιάρχου ΛΣ Μπάνου Νικόλαου, ταξιδεύοντας με τις υπέροχες μελωδίες της τους παριστάμενους σε καλοκαιρινούς προορισμούς.

Για το Δ.Σ. 




Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας



ΓΡΑΒΑΝΗΣ Γρηγόριος                    ΦΥΚΑΣ Γεώργιος










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια