NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΑΛΣ με τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/ 33/2023

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ Αλεξανδράκη Γεώργιο πραγματοποίησε σήμερα 14-07-2023 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, στην οποία παραβρέθηκε επίσης ο Συντονιστής Γρ. κ. Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Κοντορουχάς Χρήστος.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, τέθηκε μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν το Οργανισμό μας, ενώ κοινή διαπίστωση αποτέλεσε η αναγκαιότητα διασφάλισης του αισθήματος δικαίου και ασφάλειας για τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..


Από την πλευρά μας τονίστηκε ότι η δράση μας θα αναπτυχθεί σε ένα πλαίσιο γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου, κατάθεσης τεκμηριωμένων προτάσεων, ανταλλαγής απόψεων και αγαστής συνεργασίας για την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων, που απασχολούν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..


Ο κ. Αρχηγός από την πλευρά του διατύπωσε την πρόθεσή του να σταθεί αρωγός στην επίτευξη των κοινών στόχων και να συμβάλλει όσο το δυνατόν στην επιτυχή έκβαση των προσπαθειών μας. 


Στο περιθώριο της συνάντησης με τον κ. Αρχηγό, εθιμοτυπικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης με τους κ.κ. Α΄ Υπαρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ Τσελίκη Αλέξανδρο και Β΄ Υπαρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ Πανταζόγλου Αριστείδη.


                                                                           Για το Δ.Σ. 

                                                Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΡΑΒΑΝΗΣ Γρηγόριος                    ΦΥΚΑΣ Γεώργιος





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια