NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

ΠΕΑΛΣ: Εξασφάλιση προσκλήσεων για δωρεάν είσοδο στο Primer Music Festival για τις 26 Αυγούστου 2023 στην Πλατεία Νερού

 



Αριθμ.Πρωτ.:Φ.100/Α/39/2023

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η ΠΕΑΛΣ εξασφάλισε 75 προσκλήσεις δωρεάν εισόδου των μελών της και των οικογενειών τους για την πρώτη ημέρα του Primer Music Festival, του μεγαλύτερου dance και urban music φεστιβάλ της χώρας, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στην Πλατεία Νερού.


Headliner το Σάββατο 26 Αυγούστου είναι ο STEVE ANGELLO για ένα μοναδικό live DJ set.


Ο Eλληνοσουηδός Steven Patrik Josefsson Fragogiannis, μέλος των Swedish House Mafia και ιδιοκτήτης δισκογραφικής, έχει συγκεντρώσει υποψηφιότητες για βραβεία GRAMMY®, εμφανιστεί σε εκατομμύρια θαυμαστές σε πολλές ηπείρους, καταρρίψει τα charts παγκοσμίως και μετρήσει streams σε δισεκατομμύρια. Εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της πολυπόθητης λίστας "Top 100 DJs" του DJ Mag για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια, κι έχει κάνει επίσημα remixes για τον Justin Timberlake, τους Coldplay, τους Depeche Mode, καθώς επίσης και για τους Fergie και Moby.


Το line-up της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ απαρτίζουν επίσης οι: LOST FREQUENCIES, COROLOVA και REGARD.


Τα μέλη της ΠΕΑΛΣ μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 20-08-2023 στο emailpeals@hcg.gr με την ένδειξη Primer Music Festival αναφέροντας βαθμό, όνομα και τον αριθμό των προσκλήσεων.


Λόγω του περιορισμένου αριθμού των προσκλήσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


Οι προσκλήσεις θα διατίθενται, σε όσους έχουν κάνει προκράτηση, από το Γραφείο της ΠΕΑΛΣ (Γρ. 18 εντός κτιρίου ΥΝΑΝΠ) από την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 έως και την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 και από ώρας 10:00 - 13:00.


Ιδιαίτερη αναφορά οφείλεται στον κ. Βαλεργάκη Ελευθέριο, Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής, με πρωτοβουλία και μέριμνα του οποίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΕΑΛΣ εξασφάλισε τις εν λόγω δωρεάν προσκλήσεις.

                                                                                          Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος

ΓΡΑΒΑΝΗΣ Γρηγόριος

Ο Γενικός Γραμματέας 

ΦΥΚΑΣ Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια