NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

ΠΕΑΛΣ: Έμφαση στους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας και στις κοινές διεκδικήσεις με προτεραιότητα τη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας μας για την ΠΕΑΛΣ στο 33ο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ




Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/103/2023


Στις εργασίες του 33ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2023 στα Καμένα Βούρλα, παρέστη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ αποτελούμενη από τους Πρόεδρο κ. Γραβάνη Γρηγόριο, Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Βήχο Ιωάννη και Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Χαβιάρη Ιωάννη.


Ιδιαίτερη έμφαση κατά τον χαιρετισμό της ΠΕΑΛΣ δόθηκε στους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, με στόχο τη διεκδίκηση δίκαιων λύσεων για τα κοινά προβλήματα που ταλανίζουν τα στελέχη που υπηρετούν στον ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας και της άμυνας, αλλά και στα αισθήματα αμοιβαίας εκτίμησης.


Ιδιαίτερη αναφορά, επίσης, έγινε στις κοινές διεκδικήσεις, απόρροια των  υπηρεσιακών ανεπαρκειών, των ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα, στον κίνδυνο και στην ανασφάλεια που βιώνουν καθημερινά τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, και  τα οποία δρουν ως τροχοπέδη στην απρόσκοπτη και αποτελεσματική εκτέλεση των καθηκόντων μας.


Ειδικότερη δε μνεία έγινε στο διαχρονικό αίτημα για θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας μας, που εξακολουθεί εδώ και χρόνια να παραμένει στο τραπέζι του διαλόγου.


Κλείνοντας τονίστηκε ότι η παρουσία της ΠΕΑΛΣ στις εργασίες του Συνεδρίου δεν αποτελεί μια τυπική υποχρέωση αλλά διάθεση για συμπόρευση και συνεργασία.


Για το Δ.Σ.
        Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Γραβάνης Γρηγόριος                    Φύκας Γεώργιος















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια