NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Απαραίτητη η ηθική επιβράβευση των στελεχών που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις που προβάλλουν το Λ.Σ.







Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/A/113/2023


Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στα στελέχη ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού και κατάσχεσης 91.006 γρ κοκαΐνης, αξίας 4.000.000€ που έλαβε χώρα την 14-11-2023 στο λιμάνι του Πειραιά.


Τα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου και των Περιφερειακών Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών – Κ9 απέδειξαν για ακόμη μία φορά την αποτελεσματικότητα, τον επαγγελματισμό τους και την προσήλωσή τους στο καθήκον, ενώ ανέδειξαν την αξία των δι-υπηρεσιακών συνεργασιών.


Με αφορμή την ως άνω επιτυχία οφείλουμε ταυτόχρονα να θίξουμε το χρόνιο ζήτημα της απουσίας ηθικής επιβράβευσης των εμπλεκόμενων στελεχών που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις που προβάλλουν το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, προκαλούν τα ευμενή σχόλια της κοινής γνώμης και παρέχουν διακεκριμένες και εξαίρετες υπηρεσίες προς την κοινωνία και την πατρίδα μας.


Προσβλέπουμε στην αποκατάσταση του θέματος με την απονομή των προβλεπόμενων ηθικών αμοιβών αλλά και την προώθηση των διαδικασιών για την απονομή των προβλεπόμενων ναυτικών μεταλλίων για το σύνολο των περιπτώσεων για τις οποίες πληρούνται οι προϋποθέσεις.


Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

Γραβάνης Γρηγόριος                            Φύκας Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια