NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Στο 34ο Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ η ΠΕΑΛΣ


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/01/2024

Τις εργασίες του 34ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στην Αθήνα, χαιρέτησε εκ μέρους της ΠΕΑΛΣ ο Πρόεδρος κ. Γραβάνης Γρηγόριος και παρέστη επίσης ο  Ταμίας ΠΕΑΛΣ κ. Παγάνης Ιωάννης.

Με αφορμή το θέμα του συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ "Το δίκιο μας είναι 'επικίνδυνο', γιατί η εξουσία έχει άδικο. Συνεχίζουμε", που όπως τόνισε εκφράζει απόλυτα το κοινό αίσθημα και την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ κάλεσε την πολιτεία να σταματήσει να κωφεύει και να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της.

Η αναγνώριση και η θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας μας, που για χρόνια παραμένει ζητούμενο, η προστασία του αξιόμαχου και της αξιοπιστίας των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, απόρροια των ανεπαρκειών και των ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα και η θωράκιση του Αστυνομικού, του Λιμενικού του Πυροσβέστη και του Στρατιωτικού κατά την εκτέλεση της αποστολής τους, αποτέλεσαν τα κυριότερα σημεία του χαιρετισμού εκ μέρους της ΠΕΑΛΣ.

Στο 34ο Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ παρέστησαν επίσης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Μάνος Λογοθέτης, η Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Συρεγγέλα, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κα Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κ. Βασίλης Γραμμένος, ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών κ. Βασίλειος Στίγκας, ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ”Νίκη” κ. Νικόλαος Βρεττός και η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από τη φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας: ο Αρχηγός Αντιστράτηγος κ. Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δούβαλης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος κ. Ελευθέριος Γκαρίλας και πλήθος ανώτατων Αξιωματικών, 

Από τους Συνδικαλιστικούς φορείς: ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Ανδρέας Βέλλιος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος κ. Τσιάνος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος κ. Δημήτρης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας Οργανωτικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών κ.κ. Δημήτρης Ρώτας και Ηλίας Καλλύρης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κώστας Τσίγκας.


Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Γραβάνης Γρηγόριος                 Φύκας Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια