NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

ΠΕΑΛΣ: Περιφερειακή Οργάνωση ΠΕΑΛΣ – Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/11/2024

Γνωρίζουμε στα μέλη της ΠΕΑΛΣ ότι από το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η ενεργοποίηση της καταστατικής πρόβλεψης περί λειτουργίας Περιφερειακής Οργάνωσης της ΠΕΑΛΣ και επιλογής Περιφερειακών Εκπροσώπων.

Δεδομένου του πανελλαδικού χαρακτήρα της ΠΕΑΛΣ, η περιφερειακή εκπροσώπηση θα συνδράμει αποφασιστικά στην αποτελεσματική ανάδειξη ζητημάτων τοπικού ενδιαφέροντος, ενισχύοντας σημαντικά την καλύτερη εκπροσώπηση των μελών μας και συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη επίτευξη των στόχων και των σκοπών του σωματείου. Οι Περιφερειακοί Εκπρόσωποι, εκφράζουν τις θέσεις της ΠΕΑΛΣ λειτουργώντας για λογαριασμό του Διοικητικού Συμβουλίου και εκτελώντας τις αποφάσεις του.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου το Δ.Σ. να επιλέξει τους Περιφερειακούς Εκπροσώπους, ενθαρρύνουμε τα μέλη μας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο για μία εκ των κάτωθι περιφερειακών δομών:

α/α

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ

1.

Αττικής

1η ΠΕΔΙΛΣ
(συμπεριλαμβανομένης της Κεντρικής Υπηρεσίας)

2.

Κεντρικής & Βορείου Ελλάδας

2η – 4η ΠΕΔΙΛΣ

3.

Δυτικής & Νοτίου Ελλάδας

3η – 5η ΠΕΔΙΛΣ

4.

Κρήτης

7η ΠΕΔΙΛΣ

5.

Αιγαίου

6η – 8η – 9η ΠΕΔΙΛΣ

Διευκρινίζεται ότι η ιδιότητα των Περιφερειακών Εκπροσώπων σύμφωνα με το Καταστατικό δεν είναι συμβατή με την συμμετοχή τους ως μέλη σε άλλα σωματεία του ιδίου κλάδου.

Τα έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να περιέλθουν στην ΠΕΑΛΣ έως και την 26-03-2024 μέσω e-mail στο peals@hcg.gr με θέμα «Περιφερειακή Οργάνωση ΠΕΑΛΣ».


Για το Δ.Σ. 
             Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΡΑΒΑΝΗΣ Γρηγόριος              ΦΥΚΑΣ Γεώργιος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια